Experiències de Verema al Penedès

La verema és un dels moments més especials per passejar entre vinyes, acostar-se als cellers i de compartir en família una experiència que només passa un cop l'any. Molts són els cellers del Penedès que organitzen activitats pensades especialment pels visitants, experiències enoturístiques per viure la verema  per passar-s’ho bé i fer experimentar al màxim els sentits tastant vins, mostos, trepitjant raïm i, fins i tot menjant entre ceps.

4 de setembre 2021 · Festa de la verema al Penedès 

Els cellers de la Ruta del Vi del Penedès volen donar la benvinguda a l'època més esperada de l'any amb una jornada diferent i especial: la Festa de la Verema. 

El proper dissabte 4 de setembre, us animem a venir al Penedès per fer un pícnic de verema al celler i a celebrar amb nosaltres aquest moment tan especial.
Es tracta d'una jornada festiva, on els cellers de la Ruta del Vi et brinden l'oportunitat de passar-hi el matí i fer-hi un pícnic a l'aire lliure. D'aquesta manera, volem donar el tret de sortida a un mes de setembre ple d'activitats turístiques, on les propostes de verema son les protagonistes: collir i tastar el raïm ja madur, provar el primer most flor, fer verema en família...

La Festa de la Verema serà una gran forma d'estirar l'estiu, de passar-ho bé i de celebrar amb familiars i amics que al Penedès ha arribat l'època més bonica de l'any. Fes un cop d'ull a totes les opcions de picnic i les activitats que cadascú ha preparat per a aquest dia! 

Experiències de verema durant el mes de setembre

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?