Experiències de Verema al Penedès

La verema és un dels moments més especials per passejar entre vinyes, acostar-se als cellers i de compartir en família una experiència que només passa un cop l'any. Molts són els cellers del Penedès que organitzen activitats pensades especialment pels visitants, experiències enoturístiques per viure la verema  per passar-s’ho bé i fer experimentar al màxim els sentits tastant vins, mostos, trepitjant raïm i, fins i tot menjant entre ceps.

5 de setembre 2020 · Festa de la verema al Penedès 

Enguany, volem donar una gran benvinguda a la verema amb un esdeveniment ben especial: la Festa de la Verema. 
Es tracta d'una jornada festiva, on els cellers de la Ruta del Vi et brinden l'oportunitat de passar-hi el matí i fer-hi un pícnic a l'aire lliure amb una copa de benvinguda. Fes un cop d'ull a totes les opcions de picnic i les activitats que cadascú ha preparat per a aquest dia!

Una gran forma d'estirar l'estiu, de passar-ho bé i de celebrar amb familiars i amics que al Penedès ha arribat l'època més bonica de l'any. La Festa de la Verema serà el tret de sortida per a totes les experiències de verema que es proposen durant la temporada, des de tastar els primers mostos a trepitjar el raïm. 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?