Torelló

Celler o cava
Ruta del Vi del Penedès
torelló 0.JPG

Visita'ns

Un dia al mes obrim les nostres portes als que vulguin visitar-nos i conèixer de primera mà no només la realitat d'una finca vitícola que ve sent conreada per la mateixa família des de 1.395, sinó també la masia / celler que ofereix vins i caves d'alta qualitat amb la marca Torelló.

La visita comentada, la durada és de 2 hores, comprèn l'explicació a peu de les nostres vinyes, del cicle vegetatiu dels ceps, el procés d'elaboració del vi i del cava, el recorregut pel celler de criança i la degustació de dues copes de vi o cava. La visita comença a les 11h del matí i finalitza a les 13h.

El preu per persona major d'edat és de 15 €.

Les visites s'han de concertar a través del nostre correu electrònic: torello@torello.es  i seran confirmades per aquesta via previ pagament del preu estipulat.

VISITES DE GRUPS I EMPRESES

Torelló disposa a la seva Masia Can Martí de Baix d'un espai per a tastos i celebració d'esdeveniments, totalment equipat, amb capacitat per a 40 persones.  Aquestes visites es poden concertar en dies laborables.

 

Contacte
Telèfon
938 910 793
Mòbil
646 033 164
Adreça

Can Martí de baix
08790 Barcelona
Espanya

Municipi
Gelida

+ info

Reserva prèvia
Característiques
Celler entre vinyes
Parking
Parking bus
Servei de càtering
Vi
Vi escumós
Idiomes d'atenció
Anglès
Espanyol
Dies d'obertura per a visites
Dissabte·matí
Dissabte·tarda
Horari

Dissabtes, una vegada al mes. Mirar a la pàgina web www.torello.com, i clicar "VISÍTANOS". Si es vol en altres dates, prèvia concertació.

Imatges

Activitats

Torelló
Tots els dissabtes de maig

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots