L'Arboç

Municipi
Vista panoràmica

Popularment es diu que l'Arboç és el poble de les cases boniques, o que l'Arboç és "Terra de bon vi i de puntes al coixí". Sigui com sigui, l'Arboç és un poble que sorprèn el visitant. Una passejada pels seus carrers del nucli antic descobreix als visitants una vila amb molta història i amb moltes tradicions.

Com arribar-hi

L’Arboç és una població molt ben comunicada per carretera, ferrocarril i autopista. La carretera N-340, que travessa el municipi de nord a sud, i una bona xarxa de carre-teres secundàries, faciliten el trànsit i fan de l’Arboç un nus de comunicacions de primer ordre. La línia d’autobusos Vilafranca - El Vendrell - Tarragona disposa de dues parades a l’Arboç.

Les sortides d’autopista més properes a l’Arboç són:
Autopista Pau Casals C-32:
-Sortida 6 Calafell-Bellvei.
Autopista AP-7:
-Sortida 30 Vilafranca-Els Monjos.
-Sortida 31 El Vendrell.
Autopista AP-2:
-Sortida 12 La Bisbal del Penedès - L’Albornar.

L’Arboç també disposa d’estació de ferrocarril, la línia C-4 connecta amb Barcelona, i la línia RT 2 connecta amb Tarragona i Reus. Pel que fa a les comunicacions aèries, l’Arboç es troba a 48 km de l’aeroport de El Prat i a 51 km de l’aeroport de Reus. Pel que respecta a les comunicacions per via marítima, el port de Barcelona es troba a només 55 km de l’Arboç.

 

Contacte
Telèfon
977167725
Mòbil
697414973
Email
turisme@arbocenc.cat
Adreça

43720 Tarragona
Espanya

  Descobrir

  Llocs d'interès

  El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
  El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
  El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
  L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

  On anar

  Planifica

  Si ho necessites

  Abans de venir, has de saber…

  Què pots fer al Penedès

  Agenda

  Ara és temps de…

  Experiències per a tots