Llorenç del Penedès

Municipi

Al cor de la plana central del Baix Penedès hi ha una de les localitats més estimades per la gent de la comarca, Llorenç del Penedès. Les primeres referències del municipi es remunten al segle VIII d.C.
El poble és un punt de trobada de gent de tot el Baix Penedès, i compta amb dues entitats, La Cumprativa i el Centre, que fan que la gent de Llorenç sempre tingui activitats interessants en què
participar. La Cumprativa, a més a més, acull altres entitats, com els gegants i grallers, el drac o el ball de diables, i el Centre té grups propis com els falcons, el ball de bastons o el grup de teatre.
Els Castells són un dels fonaments de la cultura local de Llorenç, i tot i que no hi ha colla pròpia, la matinada del 9 al 10 d’agost, aficionats locals fan castells.
A més a més, Llorenç també compta amb varis elements patrimonials, com l’Església o el Castell; i celebra la Festa Major el 1r diumenge després del 10 d’agost.

Contacte
Telèfon
977 67 71 06
Email
aj.llorenc@llorenc.cat
Adreça

Espanya

  Descobrir

  Llocs d'interès

  El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
  El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
  El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

  On anar

  Planifica

  Si ho necessites

  Abans de venir, has de saber…

  Què pots fer al Penedès

  Ara és temps de…

  Experiències per a tots