A peu i en bicicleta

Camina i pedala el Penedès. Un territori amable per a la pràctica del senderisme i cicloturisme.

Descobrir el Penedès caminant o en bicicleta és possiblement la millor manera d’entendre la immensitat i els contrastos del territori.

La geografia del Penedès fa que sigui un territori accessible i amable per a la pràctica del senderisme i el ciclisme. Per això, s’han dissenyat diverses rutes per a cada modalitat i per cadascun dels ritmes. Descobrir el Penedès a peu o en bicicleta és una manera de recórrer la immensitat dels seus paisatges i contrastos. Cada època de l’any és una sortida diferent! Només cal que escullis com vols que sigui la ruta, si a peu, en gravel, en bici elèctrica o slow bike i t’oferirem un munt d’opcions segons les teves preferències. A més, comptem amb la col·laboració d’establiments i empreses que us ajudaran en tot el que necessiteu.

Més rutes
Descobriu les nostres rutes a Wikiloc i Bikemap


En els nostres perfils de Wikiloc i Bikemap hi trobareu rutes senyalitzades, els seus tracks i l' informació d'interès necessària. Totes les rutes proposades tenen garantia en el seu traçat i manteniment per gaudir d'una bona experiència al Penedès.
 

Rutes Wikiloc  Rutes bikemap

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots