A peu i en bicicleta

Camina i pedala el Penedès. Un territori amable per a la pràctica del senderisme i cicloturisme.

Descobrir el Penedès caminant o en bicicleta és possiblement la millor manera d’entendre la immensitat i els contrastos del territori.

La geografia del Penedès fa que sigui un territori accessible i amable per a la pràctica del senderisme i el ciclisme. Per això, s’han dissenyat diverses rutes per a cada modalitat i per cadascun dels ritmes. Descobrir el Penedès a peu o en bicicleta és una manera de recórrer la immensitat dels seus paisatges i contrastos. Cada època de l’any és una sortida diferent! Només cal que escullis com vols que sigui la ruta, si a peu, en gravel, en bici elèctrica o slow bike i t’oferirem un munt d’opcions segons les teves preferències. A més, comptem amb la col·laboració d’establiments i empreses que us ajudaran en tot el que necessiteu.

Més rutes
Descobriu les nostres rutes a Wikiloc i Bikemap


En els nostres perfils de Wikiloc i Bikemap hi trobareu rutes senyalitzades, els seus tracks i l' informació d'interès necessària. Totes les rutes proposades tenen garantia en el seu traçat i manteniment per gaudir d'una bona experiència al Penedès.
 

Rutes Wikiloc  Rutes bikemap

Descobrir

Llocs d'interès

El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots