Subirats

Municipi
School activities on the Winemaking routes of Subirats

Subirats té poc més de 3000 habitants i compren de quinze nuclis. Som a la capital de la vinya, oasis de tranquil·litat amb un paisatge espectacular a 40 minuts de Barcelona i 30 minuts del mar Mediterrani, en plena zona de vinyes és el municipi més extens del Penedès i el que té més superfície dedicada al cultiu de la vinya, trenta-quatre quilometres quadrats, per això li diuen la capital de la vinya.

Les Rutes Vitivinícoles de Subirats amb bicicleta elèctrica és la darrera aposta turística que ofereix la destinació. Subirats ofereix entorns ideals per als amants de la natura, paratges de vinyes i presseguers ideals per practicar-hi el cicloturisme o realitzar passejades en família.

Però no es tracta d’un monocultiu, ja que els pagesos de la zona també es dediquen a la resta de conreus, entre els quals destaca un per la seva excel·lència: el préssec d’Ordal, conegut per les seves excel·lents qualitats aromàtiques i gustatives.

 

 

 

Contacte
Telèfon
938 993 499
Email
info@turismesubirats.cat

  Descobrir

  Llocs d'interès

  El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
  El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
  Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

  On anar

  Planifica

  Si ho necessites

  Abans de venir, has de saber…

  Què pots fer al Penedès

  Ara és temps de…

  Experiències per a tots