Vi i gastronomia: el maridatge perfecte

Albet i Noya
De dimarts a diumenge

11h  13h

1.30h+dinar
80€

Un dia al Penedès per gaudir d’una experiència enogastronòmica amb els cinc sentits.

 Després de la visita al celler amb degustació, posareu la cirereta al pastís anant a dinar a un dels restaurants més emblemàtics de Subirtas. 

El menú consta d'un pica- pica de 7 tapes a compartir, segons i postres a triar. Beguda i café inclòs.
 

Què inclou l'activitat

 

  • Visita a la vinya i celler en grups reduïts i guia especialitzat
  • 4 degustacions amb maridatge de productes ecològics i de proximitat
  • Dinar al  restaurant el Mirador de les Caves. (7 min en cotxe desde el celler)
Preus especials

Preus especials per infants ( preguntar)

Contacte
Telèfon
682288548
Correu electrònic
Adreça

Can Vendrell de la Codina
08739
Espanya

Municipi
Subirats

+ info

Temàtiques
Gastronomia i maridatges
Públics
Adults
En família
En grup
Sènior
Tots els públics

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Sant Quintí de Mediona
6 d'abril
Sant Cugat Sesgarrigues
Un cop al mes
Vilafranca del Penedès
3 i 10 de març, 7 i 14 d'abril, 5 i 12 de maig

Ara és temps de…

Experiències per a tots