Penedès tot l'any

Troba l'encant del Penedès a cada una de les estacions de l'any

Et convidem a gaudir del Penedès a cada estació, a cada temporada. Perquè l’estiu és diferent que l’hivern i la primavera que la tardor. I la veritat? No sabríem dir-te quina època és la millor!

És possible visitar el Penedès durant tot l’any. Cada estació s’associa a propostes diferents i concretes que permeten conèixer i gaudir d’una petita realitat del territori. Si vens a l’estiu, podràs viure i entendre la verema de primera mà. Si vens a la tardor, podràs gaudir d’un maridatge únic en un wine bar mentre et sorprens amb els colors de la vinya que t’envolten. I si vens a la primavera, podràs viure l’expansió del verd a les vinyes mentre celebres l’arribada del bon temps amb una sortida en bici, una bona calçotada o un pícnic entre vinyes!

Per això, et convidem a visitar-lo en diferents moments al llarg de l’any, perquè només entenent com canvia podràs descobrir l’autèntica essència del Penedès. Perquè visitar el territori va de viure i contemplar tot allò que no es permanent: els colors dels paisatges, els aromes de la terra, el bullici de les festes i les tradicions. El Penedès va de tot l’any. Viu-lo!

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Ara és temps de…

Experiències per a tots