Torrelles de Foix

Municipi
santuari_de_la_mare_de_deu_de_foix.jpg

Torrelles de Foix és un poble envoltat sobretot per la natura i en el que l'aigua hi és molt abundant. A la riera de Pontons hi trobem Les Dous, unes fonts amb 35 dolls envoltats per d'un salt d’aigua i un berenador on poder dinar i passar el dia. Aquesta riera, és afluent del riu Foix, que al seu pas pel municipi ens reserva racons com els Pèlags de Les Valls de Foix: un indret privilegiat envoltat de natura i gran bellesa paisagística. També hi ha infinitat de fonts i barraques de pedra seca repartides pel terme.

Una bona manera de descobrir-ho és a través dels itineraris que es proposen des del web del municipi i que es poden recórrer tan a peu com en bicicleta.

El Santuari de Santa Maria de Foix, patrona del Penedès, presideix el municipi i ofereix unes visites magnífiques de la plana penedesenca, amb raó forma part de la xarxa de miradors Miravinya.

Finalment, us convidem a fer una passejada pels carrerons del nucli de Torrelles de Foix , trobareu l’Església de Sant Genís, la Capella del Roser i l'antiga Casa senyorial dels Peguera, així com, els abeuradors, el pont del rec, l'aqüeducte del rec, entre d'altres.

Contacte
Telèfon
637 439 674
Email
torrellesf@diba.cat
Organitza't

  Descobrir

  Llocs d'interès

  El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
  El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
  El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
  L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

  On anar

  Planifica

  Si ho necessites

  Abans de venir, has de saber…

  Què pots fer al Penedès

  Agenda

  Castell de la Santa Creu de Calafell
  Calafell
  Cada primer cap de setmana de mes
  Font-rubí
  Del 21 de gener al 13 de maig de 2023
  28, 29 i 30 d'abril

  Ara és temps de…

  Experiències per a tots