Torrelles de Foix

Municipi
santuari_de_la_mare_de_deu_de_foix.jpg

Torrelles de Foix és un poble envoltat sobretot per la natura i en el que l'aigua hi és molt abundant. A la riera de Pontons hi trobem Les Dous, unes fonts amb 35 dolls envoltats per d'un salt d’aigua i un berenador on poder dinar i passar el dia. Aquesta riera, és afluent del riu Foix, que al seu pas pel municipi ens reserva racons com els Pèlags de Les Valls de Foix: un indret privilegiat envoltat de natura i gran bellesa paisagística. També hi ha infinitat de fonts i barraques de pedra seca repartides pel terme.

Una bona manera de descobrir-ho és a través dels itineraris que es proposen des del web del municipi i que es poden recórrer tan a peu com en bicicleta.

El Santuari de Santa Maria de Foix, patrona del Penedès, presideix el municipi i ofereix unes visites magnífiques de la plana penedesenca, amb raó forma part de la xarxa de miradors Miravinya.

Finalment, us convidem a fer una passejada pels carrerons del nucli de Torrelles de Foix , trobareu l’Església de Sant Genís, la Capella del Roser i l'antiga Casa senyorial dels Peguera, així com, els abeuradors, el pont del rec, l'aqüeducte del rec, entre d'altres.

Contacte
Telèfon
637 439 674
Email
torrellesf@diba.cat
Organitza't

  Descobrir

  Llocs d'interès

  El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
  El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
  El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
  L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

  On anar

  Planifica

  Si ho necessites

  Abans de venir, has de saber…

  Què pots fer al Penedès

  Ara és temps de…

  Experiències per a tots