Enoturisme

Un dels grans atractius per visitar el Penedès és gaudir de les experiències a cellers relacionades amb la vinya i el vi

Molts dels prop de 300 cellers que hi ha el Penedès, obren les portes de casa seva oferint propostes enoturístiques diverses, per a tots els gustos i totes les butxaques. Descobrir el Penedès a través d’una copa i al voltant d’una taula és la millor manera d’entendre el territori i, sobretot, la passió per la viticultura que el fa possible.

El Penedès s’expressa de tantes maneres diferents com vins hi ha, per això, diem que cada copa, cada celler, conté una història única i és capaç d’evocar mil sensacions. A través de la Ruta del Vi o les festes i tradicions associades a la cultura vinícola de la zona, podràs gaudir de l’autenticitat dels nostres productes i l’esperit innovador dels elaboradors.

Activitats i experiències de la Ruta del Vi del Penedès

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots