Els Invisibles de la Ruta del Vi

Són sobretot les persones, les que fan gran i autèntica aquesta terra

Els Invisibles son aquelles  persones  que habitualment no veiem, que treballen sense que a vegades ens n'adonem perquè tots aquells que viuen i visiten el Penedès tinguin una experiència agradable, propera i memorable. Al final, son les persones les que fan que casa nostra sigui tan especial. 

És aquí, on normalment no mirem, on trobem el Penedès autèntic. Les persones que et guiaran perquè descobreixis els racons més secrets. Les que et despertaran cada dia amb tots els sentits. Les que cuinen els sabors i els aromes d’una terra plena d’històries que et faran penedir-te de no haver vingut abans. Ara és el moment de que coneguis Els Invisibles de la Ruta del Vi del Penedès, aquells que us faran sentir com a casa.

 

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Font-rubí
Del 21 de gener al 13 de maig de 2023
Cava Centre
Dissabte 11 i 18 de febrer

Ara és temps de…

Experiències per a tots