Maria Rigol Ordi

Celler o cava
Ruta del Vi del Penedès
mro_logov2_maig2015_penedes.jpg

Som una cava nascuda el 1987 reprenent la tradició familiar iniciada el 1897.

Llegat, caràcter i tradició.

Preservem una herència familiar i l'essència d'un territori, el Penedès. Elaborem una producció limitada de caves de llarga criança amb personalitat. Conservem les maneres de fer clàssiques combinades amb els últims avenços tècnics.

Visites a celler, degustació i tast

Us convidem a visitar un microceller elaborador de cava ubicat al centre del poble de Sant Sadurní d'Anoia. De la mà d'un dels membres de la família, us explicarem el nostre projecte personal, lligat a l'herència familiar de l'àvia de la casa, Maria Rigol Ordi, i a la seva voluntat de recuperar el llegat "xampanyista" familiar que, de mica en mica, ha anat engrescant totes les generacions.

Per això, ens agradarà molt poder compartir la nostra passió amb vosaltres. Ens endinsarem en l'atractiu món de l'elaboració de cava. A través de la degustació o el tast de varis caves, entendrem què és el cava, de què parlem quan parlem de criança, o què vol dir fer el tiratge, arrimar i degollar. Ens donarem per ben satisfets si quan marxeu de casa nostra, hem aconseguit que el cava us captivi una mica més.

Contacte
Telèfon
669033185
Mòbil
686472424
Adreça

Carrer Fullerachs 9
08770
Espanya

Municipi
Sant Sadurní d'Anoia

+ info

Reserva prèvia
Característiques
Celler urbà
Microceller
Idiomes d'atenció
Anglès
Espanyol
Dies d'obertura per a visites
Dilluns·matí
Dilluns·tarda
Dimarts·matí
Dimarts·tarda
Dimecres·matí
Dimecres·tarda
Dijous·matí
Dijous·tarda
Divendres·matí
Divendres·tarda
Dissabte·matí
Diumenge·matí
Festius·matí
Horari

Venda i degustació  Laborables:   10 – 13 hores / 16 – 19 hores Dissabte:      10 – 14 hores Visites a celler i tast Agrairem reserva prèvia.        

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots