Avinyonet del Penedès

Municipi
avinyonet_reduida.jpg

Avinyonet del Penedès gaudeix d'una ubicació única, propera a Barcelona i Tarragona. Destaca per la fragmentació i la dispersió dels seus nuclis de població, cadascun amb la seva personalitat i amb petites grans joies que mostren al visitant que s’hi apropa. La fisonomia del municipi es troba orogràficament dividida en dos meitats: l’una, relativament plana, on domina la vinya i l’altra muntanyosa on abunda la vegetació boscosa oferint molts colors i contrastos. Visitar cellers, allotjar-se entre vinyes, tastar la gastronomia i els seus vins i caves, participar en les seves festes populars i descobrir el territori amb les seves rutes culturals o rutes de senders entre vinyes, formen part de l'oferta turística, cultural i patrimonial existent a Avinyonet del Penedès. La cultura, la manera de ser dels seus habitants i la seva història fan d'Avinyonet un reflex dels petits plaers de la vida que s'han de sentir i viure intensament, convertint-la en una experiència única.

Podeu seguir l'actualitat turística d'Avinyonet i les nostres propostes als canals de:

Facebook               Twitter                Instagram

  Descobrir

  Llocs d'interès

  Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau
  El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
  El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
  Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

  On anar

  Planifica

  Si ho necessites

  Abans de venir, has de saber…

  Què pots fer al Penedès

  Agenda

  Museu Pau Casals
  16 d'agost
  Castell de Gelida
  3 d'agost
  Vilafranca del Penedès
  29 agost - 2 setembre

  Ara és temps de…

  Experiències per a tots