Avinyonet del Penedès

Municipi
avinyonet_reduida.jpg

Avinyonet del Penedès gaudeix d'una ubicació única, propera a Barcelona i Tarragona. Destaca per la fragmentació i la dispersió dels seus nuclis de població, cadascun amb la seva personalitat i amb petites grans joies que mostren al visitant que s’hi apropa. La fisonomia del municipi es troba orogràficament dividida en dos meitats: l’una, relativament plana, on domina la vinya i l’altra muntanyosa on abunda la vegetació boscosa oferint molts colors i contrastos. Visitar cellers, allotjar-se entre vinyes, tastar la gastronomia i els seus vins i caves, participar en les seves festes populars i descobrir el territori amb les seves rutes culturals o rutes de senders entre vinyes, formen part de l'oferta turística, cultural i patrimonial existent a Avinyonet del Penedès. La cultura, la manera de ser dels seus habitants i la seva història fan d'Avinyonet un reflex dels petits plaers de la vida que s'han de sentir i viure intensament, convertint-la en una experiència única.

Podeu seguir l'actualitat turística d'Avinyonet i les nostres propostes als canals de:

Facebook               Twitter                Instagram

Contacte
Telèfon
34 938 970 000
Email
info@turismeavinyonet.cat

  Descobrir

  Llocs d'interès

  El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
  El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
  El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
  L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

  On anar

  Planifica

  Si ho necessites

  Abans de venir, has de saber…

  Què pots fer al Penedès

  Agenda

  Sant Cugat Sesgarrigues
  Un cop al mes
  Vilafranca del Penedès
  3 i 10 de març, 7 i 14 d'abril, 5 i 12 de maig

  Ara és temps de…

  Experiències per a tots