Caves Naveran

Celler o cava
Ruta del Vi del Penedès
foto_finca_aerea.jpg

La Finca

A les vinyes de Caves Naveran conreem les varietats de raïm blanc autòctones del Penedès: el macabeu, el xarel·lo i la parellada, a més de les blanques viognier i chardonnay i les negres cabernet sauvignon, pinot noir i syrah.

La singularitat que presenta l’orografia de la finca, que es caracteritza pels seus desnivells naturals i en la qual predominen els vessants en lleugera pendent, afavoreix el cultiu del raïm que rep la influència benefactora del sol la major part del dia.

La nostra finca es troba a la comarca de l’Alt Penedès, a uns 45 km de Barcelona. Tenim un clima Mediterrani, on destaquen els hiverns moderats i uns estius secs i calorosos. Al Nord de les nostres vinyes, tenim les muntanyes de Montserrat, que fan de protecció durant els hiverns més durs.

Els sòls de la nostra finca són franc argilosos i en alguna parcel·la calcaris. La pluviometria és d’uns 500 l/ m2 a l’any. Les temperatures poden arribar al gener a 2ºC i fins 30ºC a l’agost, on la mitjana estarà sobre els 24ºC.

Les nostres produccions es caracteritzen per ser baixes, amb vinyes de fins a 55 anys, on la mà dels nostres agricultors i de l’agricultura ecològica, fan que arribin a produir raïms de màxima qualitat.

Celler i Cava

A Naveran treballem amb micro vinificacions i vins base de cava.

Disposem de la tecnologia més moderna per poder treballar amb el nostre raïm, de varietats blanques i negres, que es transporta al celler amb el mínim temps possible i depenent de la varietat, en caixes de 20 kg, en un màxim de 10 minuts, cosa que farà que el raïm arribi en les màximes condicions sanitàries evitant qualsevol oxidació i / o fermentació que es pugui produir.

Disposem d’unes 125 barriques de roure francès i americà per treballar els nostres vins tranquils i també comptem amb bótes per envellir vins base de cava que serviran després per a la nostra criança de caves especials com el PERLES BLANQUES.

Les nostres caves, situades sota terra, disposen de la humitat pertinent i tota la tranquil·litat possible perquè els nostres caves puguin gaudir d’una llarga criança, esperant el dia de poder sortir i satisfer els paladars dels nostres consumidors.

Aquí reposen un mínim de 12 mesos pels caves de la nostra línia Vintage i fins a uns 36 mesos pels nostres grans reserves com el PERLES BLANQUES. Aquí també faran el seu repòs, aquells vins com el nostre Manuela Chardonnay de criança i el Clos Antonia, Viognier criança o el nostre Don Pablo Cabernet reserva. Vins tots emparats per la DO Penedès.

Les nostres caves subterrànies estan preparades perquè la nostra producció del voltant d’unes 500.000 ampolles anuals, pugui descansar i dur a terme el seu procés d’autòlisi, arribant a aconseguir a través del temps de criança, productes singulars.

 

Contacte
Telèfon
938 988 400
Adreça

Can Parellada - Sant Martí Sadevesa
08775
Espanya

+ info

Reserva prèvia
Idiomes d'atenció
Anglès
Espanyol
Francès
Dies d'obertura per a visites
Dilluns·matí
Dilluns·tarda
Dimarts·matí
Dimarts·tarda
Dimecres·matí
Dimecres·tarda
Dijous·matí
Dijous·tarda
Divendres·matí
Divendres·tarda
Dissabte·matí
Dissabte·tarda
Diumenge·matí
Horari

Horari de visita de dilluns a divendres és de 9h a 13h i de 14h a 18h. Dissabtes al mati de 9h a 14h i 13h a 18h. Diumenges de novembre i desembre matins de 10h a 15h      

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots