Caves Naveran

Celler o cava
Ruta del Vi del Penedès
foto_finca_aerea.jpg

La Finca

A les vinyes de Caves Naveran conreem les varietats de raïm blanc autòctones del Penedès: el macabeu, el xarel·lo i la parellada, a més de les blanques viognier i chardonnay i les negres cabernet sauvignon, pinot noir i syrah.

La singularitat que presenta l’orografia de la finca, que es caracteritza pels seus desnivells naturals i en la qual predominen els vessants en lleugera pendent, afavoreix el cultiu del raïm que rep la influència benefactora del sol la major part del dia.

La nostra finca es troba a la comarca de l’Alt Penedès, a uns 45 km de Barcelona. Tenim un clima Mediterrani, on destaquen els hiverns moderats i uns estius secs i calorosos. Al Nord de les nostres vinyes, tenim les muntanyes de Montserrat, que fan de protecció durant els hiverns més durs.

Els sòls de la nostra finca són franc argilosos i en alguna parcel·la calcaris. La pluviometria és d’uns 500 l/ m2 a l’any. Les temperatures poden arribar al gener a 2ºC i fins 30ºC a l’agost, on la mitjana estarà sobre els 24ºC.

Les nostres produccions es caracteritzen per ser baixes, amb vinyes de fins a 55 anys, on la mà dels nostres agricultors i de l’agricultura ecològica, fan que arribin a produir raïms de màxima qualitat.

Celler i Cava

A Naveran treballem amb micro vinificacions i vins base de cava.

Disposem de la tecnologia més moderna per poder treballar amb el nostre raïm, de varietats blanques i negres, que es transporta al celler amb el mínim temps possible i depenent de la varietat, en caixes de 20 kg, en un màxim de 10 minuts, cosa que farà que el raïm arribi en les màximes condicions sanitàries evitant qualsevol oxidació i / o fermentació que es pugui produir.

Disposem d’unes 125 barriques de roure francès i americà per treballar els nostres vins tranquils i també comptem amb bótes per envellir vins base de cava que serviran després per a la nostra criança de caves especials com el PERLES BLANQUES.

Les nostres caves, situades sota terra, disposen de la humitat pertinent i tota la tranquil·litat possible perquè els nostres caves puguin gaudir d’una llarga criança, esperant el dia de poder sortir i satisfer els paladars dels nostres consumidors.

Aquí reposen un mínim de 12 mesos pels caves de la nostra línia Vintage i fins a uns 36 mesos pels nostres grans reserves com el PERLES BLANQUES. Aquí també faran el seu repòs, aquells vins com el nostre Manuela Chardonnay de criança i el Clos Antonia, Viognier criança o el nostre Don Pablo Cabernet reserva. Vins tots emparats per la DO Penedès.

Les nostres caves subterrànies estan preparades perquè la nostra producció del voltant d’unes 500.000 ampolles anuals, pugui descansar i dur a terme el seu procés d’autòlisi, arribant a aconseguir a través del temps de criança, productes singulars.

 

Contacte
Telèfon
938 988 400
Adreça

Can Parellada - Sant Martí Sadevesa - Torrelavit
08775 Barcelona
Espanya

Municipi
Torrelavit

+ info

Reserva prèvia
Idiomes d'atenció
Anglès
Espanyol
Francès
Dies d'obertura per a visites
Dilluns·matí
Dilluns·tarda
Dimarts·matí
Dimarts·tarda
Dimecres·matí
Dimecres·tarda
Dijous·matí
Dijous·tarda
Divendres·matí
Divendres·tarda
Dissabte·matí
Dissabte·tarda
Diumenge·matí
Horari

Horari de visita de dilluns a divendres és de 9h a 13h i de 14h a 18h. Dissabtes al mati de 9h a 14h i 13h a 18h. Diumenges de novembre i desembre matins de 10h a 15h      

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Vilafranca del Penedès
3 i 10 de març, 7 i 14 d'abril, 5 i 12 de maig
Museu Pau Casals
28 d'abril
DO Vinífera – Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya
Avinyonet del Penedès
11 i 12 de maig de 2024
Museu Pau Casals
1 de maig

Ara és temps de…

Experiències per a tots