Coneix el poble d'Ordal amb el bandoler Morrut

Subirats
Disponible tot l'any
90min
Gratuït

Una aventura en família per la carretera reial amb l’objectiu d’ajudar al bandoler el Morrut a tornar al passat. Us proposem 12 enigmes per resoldre en 90 minuts en un recorregut de 2,1 quilòmetres que permeten descobrir el poble d’Ordal.

La gimcana arrenca davant del pàrquing d’Ordal i per participar-hi cal entrar a la pàgina web que proporcionarà instruccions, pistes i un mapa, i està disponible en català, castellà i anglès. Només us caldrà un dispositiu mòbil i accedir a https://gymkanaturistica.com/game/?pin=ordal

El recorregut passa pel parc de la Immaculada, les masies Can Rialt i Can Parellada, el forn de vidre, l’església de Sant Esteve, l’Ateneu Ordalenc i un dels ponts del camí reial al seu pas per Subirats.

Juga la gimcana digital “El viatge del bandoler”

Els participants es traslladaran a la segona meitat del segle XVIII i tindran com a objectiu una aventura amb viatge en el temps per ajudar al bandoler el Morrut a resoldre els enigmes que li permetran tornar a la seva època. Però no serà fàcil i el bandoler els posarà a prova abans de dipositar la seva confiança. Junts trobareu la manera de cercar els elements que necessita el Morrut identificar per tornar al seu temps. La missió és complicada!

Contacte
Telèfon
93 899 34 99
Correu electrònic
Adreça

Parquing de l'Ordal
08739
Espanya

Municipi
Subirats

+ info

Temàtiques
En família
Públics
En família

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots