Camí del Vi · Wine Walk

El Camí del Vi és un sender per a tota la família, amb 8 estacions que parlen sobre el pas del temps

El Camí del Vi o WineWalk és un sender lineal de 3.5km, planer, de dificultat baixa i accessible, que es pot fer amb tota la família, tant a peu com en bicicleta. 

El punt d'inici és l'Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès i arriba fins la Torre de les Aigües, descobrint pel camí 8 estacions que conviden a reflexionar sobre el pas del temps. Ens parla del pas del temps, de les hores, i del pas del temps a la natura, les estacions. Del temps que cal perquè creixi una vinya, perquè neixi el raïm, del temps al celler per elaborar el vi... De les generacions i generacions que han après aquest ofici i han treballat aquesta terra.

A més, si vens amb nens et proposem El Joc de les EstacionsDescarrega't el full amb el joc per divertir-te pel Camí del Vi amb la canalla.

Camina entre vinyes. Compta el pas de les hores i el pas de les estacions. Escolta velles cançons de taverna. Sent l’olor de la terra. Viu l’empremta de la història en el paisatge. Descobreix el Penedès.

Més informació i recorregut:  Descarrega't el fulletó

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots