Camí del Vi · Wine Walk

El Camí del Vi és un sender per a tota la família, amb 8 estacions que parlen sobre el pas del temps

El Camí del Vi o WineWalk és un sender lineal de 3.5km, planer, de dificultat baixa i accessible, que es pot fer amb tota la família, tant a peu com en bicicleta. 

El punt d'inici és l'Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès i arriba fins la Torre de les Aigües, descobrint pel camí 8 estacions que conviden a reflexionar sobre el pas del temps. Ens parla del pas del temps, de les hores, i del pas del temps a la natura, les estacions. Del temps que cal perquè creixi una vinya, perquè neixi el raïm, del temps al celler per elaborar el vi... De les generacions i generacions que han après aquest ofici i han treballat aquesta terra.

A més, si vens amb nens et proposem El Joc de les EstacionsDescarrega't el full amb el joc per divertir-te pel Camí del Vi amb la canalla.

Camina entre vinyes. Compta el pas de les hores i el pas de les estacions. Escolta velles cançons de taverna. Sent l’olor de la terra. Viu l’empremta de la història en el paisatge. Descobreix el Penedès.

Més informació i recorregut:  Descarrega't el fulletó

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Gelida
Del 08 al 10 de juny
Santa Margarida i els Monjos
del 2 a l’11 de juny de 2023

Ara és temps de…

Experiències per a tots