Jaume Llopart Alemany

Celler o cava
Ruta del Vi del Penedès
Jaume Llopart Alemany Wines and Cavas
Presetació
Jaume Llopart Alemany és una empresa familiar que produeix vi i cava de manera artesanal, la producció limitada dóna com a resultat un catàleg de vins i caves d'alta qualitat: Gran Reserva amb una llarga criança, Reserva Brut Nature, Brut i Rosat i vins monovarietals de Merlot i Sauvignon Blanc, a més dels cupatges de Xarel · lo, Macabeu, Parellada, Ull de llebre i pinot noir.

Es va iniciar la producció de cava per al consum del seu propi restaurant Can Güell, on juntament amb la gastronomia tradicional ho oferien als seus clients i amics. I també amb aquest esperit emprenedor s'ofereix a la finca de les Graus, la possibilitat d'agroturisme, on gaudir de la natura i el seu paisatge de vinyes amb l'oportunitat de conèixer la cultura del cava.
 

En el nostre club podrà conèixer els nostres productes, registreu ara. Gaudiu dels packs de degustació exclusius del club. En iniciar en el tast dels nostres vins i caves podrà visualitzar els colors, observar la textura, bombolles ... gaudir de les aromes i les seves notes particulars, i degustar el seu sabor ... i arribar a l'essència del bon producte.

Història

A principis de segle l'avi Jaume Llopart Orga començà una activitat a la finca de La Fanga que marcaria la història de la família Llopart Alemany.

En els inicis el vi que elaboraven era per consum propi, més endavant van començar a vendre l'excedent a altres cases.La tradició es va mantenir amb les següents generacions, amb en Jaume Llopart Ferré i l'actual propietari, Jaume Llopart Alemany.

A Cal Pau Manso es va iniciar la producció de cava de manera artesanal. Al 1997 es van fer importants reformes, allò que la família feia com una activitat de complement al seu restaurant es va convertir en un negoci amb vida pròpia.

Per aquesta motiu la casa de Cal Pau Manso es va convertir en una cava equipada amb la maquinaria més moderna.

La combinació de les noves tècniques i de modernes màquines amb l'experiència i la tradició fan que les Caves Jaume Llopart Alemany elaborin el vi i el cava aplicant el millor de cada generació.

L'afany emprenedor de la família Llopart Alemany  els va portar a iniciar una activitat de turisme rural l'any 2000 a la finca de Les Graus. Quatre apartaments molt ben equipats permeten gaudir d'uns dies en plena natura rodejat d'un terra de vinyes i amb el clima més agradable

 

Contacte
Telèfon
938 979 133
Adreça

Font-Rubí, 9 - Guardiola de Font-rubí
08736
Espanya

Municipi
Font-rubí

+ info

El celler també té…
Botiga
Reserva prèvia
Característiques
Celler urbà
Microceller
Parking
Parking bus
Vi
Vi escumós
Idiomes d'atenció
Espanyol
Francès
Dies d'obertura per a visites
Dilluns·matí
Dilluns·tarda
Dimarts·matí
Dimarts·tarda
Dimecres·matí
Dimecres·tarda
Dijous·matí
Dijous·tarda
Divendres·matí
Divendres·tarda
Dissabte·matí
Dissabte·tarda
Diumenge·matí
Diumenge·tarda
Festius·matí
Festius·tarda
Horari

Horari concertats.      

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Ara és temps de…

Experiències per a tots