Celler ecològic, sostenible i accesible. El celler està situat a la finca Molí Coloma, un antic moli paperer.
Albet i Noya, pioners en vinyes i vins de cultiu ecològic des de 1978. Ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, Subirats. La creativitat, la innovació, la curiositat i el respecte cap a la natura han estat, i seguiran sent, la nostra raó de ser.
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
Celler de gestió familiar amb 300 anys d’història. Produïm espumosos i vins certificats orgànics i vegans, gràcies a l’agricultura biodinàmica.
4 generacions... Al llarg de quatre generacions, la nostra família ha treballat en cos i ànima a la Finca Sabaté i Coca, convertint aquest celler
Us convidem a visitar un microceller elaborador de cava ubicat al bell mig del poble de Sant Sadurní d'Anoia.
Celler familiar de producció ecològica del Baix Penedès, elaboradors de vins i caves de qualitat des de 1914.
Per als que senten passió per la cultura del vi, a 35 min. de Barcelona, la finca Sant Joannes ofereix l’oportunitat de gaudir amb tots els sentits
Visita els nostres cellers de Sant Sadurní d'Anoia i descobreix l'art de l'elaboració del cava, la nostra gastronomia i la cultura mediterrània
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
Som un celler familiar amb una història vitícola que es remunta a 1790, amb vinyes plantades dins el Parc Natural del Foix i on les enòlogues son 2 dones cunyades enamorades del món del vi.
Suriol es un celler ecològic i biodinàmic del Penedès centrat en practiques i vins tradicionals i de collita pròpia que comercialitzem per tot el món.
El nostre celler és part d'una tradició vitivinícola mil·lenària ja que les nostres vinyes es conreen des del 1.126.
Entrar al món PERE VENTURA és apostar de forma segura per unes caves i un servei marcats per la qualitat i la diferència. La tradició impregna la zona
La història dels nostres vins i caves és el resultat de més de cent anys transmetent de pares a fills la passió pel conreu de la vinya. Des de 1904
Celler familiar que practica viticultura artesana i ecològica.
Llopart, un dels cellers amb més història i amb una ubicació privilegiada al Penedès.
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
Una situació privilegiada. Un entorn excepcional. Una cuidada elaboració. Un rigorós respecte pel medi ambient i un equip humà entusiasmat amb el seu
Som 100% viticultors. Únicament elaborem el què personalment hem cultivat a la vinya. Projectem el vi des de la terra estant i només ens sentim elaboradors quan comencem la verema. A la vinya tenim una manera de treballar cuidadosa, sensible, empàtica i tranquil·la.
El nostre celler neix arrel de la nostra pasió per la natura a la vall de el Montmell. Allá es troben les nostres vinyes i les nostres instalacions.
Vine a passar una bona estona a la nostra Finca! Reserva la teva visita i gaudiràs d'una experiència enriquidora on coneixeràs d'una manera molt
A AT Roca elaborem vins que neixen amb la vocació de ser el reflex del paisatge que els envolta. En aquesta recerca de nous paradigmes, apostem per
Oferim una visita guiada primerament per l'exterior de la casa i el celler on expliquem la història de la família i els seus orígens a més a més de
Viticultors i elaboradors de vins i caves ecològics. Som un celler familiar amb un passat vitivinícola que es remunta al segle XVI.
Unes vinyes amb molta història, ja que entre elles es troben els vestigis del que en el seu dia va ser la Via Augusta,
Codorníu és sinònim de la història d’una família de viticultors que es remunta al segle XVI. És l’empresa familiar més antiga d’Espanya i una de les més antigues del món. L’edifici modernista de Puig i Cadafalch és des de 1976 Monument Històric Artístic.
MontRubí és un celler familiar fundat a l’any 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecològic
VISITA A LES CAVES Visita i descobreix els orígens de Caves Blancher. Diferents opcions de visita ón s'explica el procés d'elaboració dels nostres
Després d’una llarga tradició en l’elaboració de caves familiars, la passió i la inquietud de Joan Carol el porten l’any 1996 a fundar Cellers Carol
La família Giró Ribot, de tradició ancestral productora de vins, caves i begudes espirituoses, ofereix uns productes elegants, de qualitats úniques.
Celler familiar dedicat a l'elaboració de vins i caves bons. Disposem de bodega antigua (restaurant) i la bodega nova, dedicada visites y tastos.
En ple cor de la Denominació d'Origen Penedès, en aquesta terra sense altres límits que la brisa marina, el sol mediterrani i les seves muntanyes, el cultiu de la vinya té un significatiu protagonisme.
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
Petit celler familiar del Penedès, fundat el 1927. Només elaborem Cava de Guarda Superior, Reserva i Gran Reserva, amb criances de 18 mesos fins a 17
La família de viticultors Recaredo ha seduït els amants de la gastronomia i a especialistes en vins amb els seus vins escumosos de qualitat CORPINNAT.
La tradició vitivinícola de la nostra finca comença al segle XVII, a la casa pairal Can Figueres, al municipi de Subirats. Les ampolles de cava Olivé
El celler, rodejat de vinyes, és un emplaçament únic per viure una experiència completa que fusiona vi i gastronomia. Visites exclusives, tastos i maridatges
Bodegues Pinord, amb més de cent cinquanta anys de tradició vitivinícola al Penedès, elabora els seus vins i caves amb els mètodes tradicionals i artesanals dels seus avantpassats, juntament amb la tecnologia més avançada i un exigent equip de professionals.
Un celler familiar, on l'alta qualitat i el bon servei, són els principis a seguir i formen part de la nostra identitat.
Bodegues Ca n'Estella és un celler familiar fundat el 1800, on tradició i innovació es donen la ma.
La nostra intenció es trencar amb l’enoturisme clàssic, amb tallers i experiències gastro basats en el slow travel.
QUI SOM Ferré i Catasús, situat a la Masia Gustems és un reflex de tradició i modernitat, tant l’entorn com el seu contingut. La Masia recupera l
És una bodega al cor del Penedès, on la seva història explica l’apassionant vida del seu fundador. Producció limitada de Vins: Certificació de Vins de Finca.

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

DO Vinífera – Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya
Avinyonet del Penedès
11 i 12 de maig de 2024
Museu Pau Casals
1 de maig
Sant Llorenç d'Hortons
27 d'abril
Les Cabanyes
11 de maig

Ara és temps de…

Experiències per a tots