Can Ràfols dels Caus

Celler o cava
Ruta del Vi del Penedès
1k9a4819.jpg

Avui, el valor diferencial d'un vi que sedueix als aficionats més exigents es troba en el caràcter, l'autenticitat, la capacitat d'expressar la singularitat del terroir, la tipicitat varietal i l'empremta del seu autor. Aquests senyals, que defineixen el perfil de Can Ràfols dels Caus són les de Carlos Esteva, el seu mentor i protagonista. Un personatge de referència en el món del vi espanyol, amant de l'arquitectura, viticultor, artista, pioner, visionari  que ha aconseguit fer del seu celler un referent de qualitat i singularitat.

Can Ràfols dels Caus és un dels cellers més impactants i atractives del sud d'Europa. Tenir l'oportunitat de visitar-la és un privilegi, perquè descobrir aquesta finca implica embarcar-se en un viatge emocional a través de la història. És una experiència única que convida a submergir-se en el cor del vi, en tots els detalls que concerneixen a la seva elaboració, i permet comprendre com aquesta propietat ha conviscut en harmonia amb el seu entorn des de fa dos mil anys.

Descobrir una arquitectura d'enorme valor històric (la masia fortificada va ser construïda en el segle XV sobre les restes d'una vila romana en els confins de l'antiga Barcino), conèixer un entorn únic com és el Massís del Garraf, recórrer una vinya ecològica que atresora una gran diversitat varietal  (28 varietats  de raïm ) i penetrar en les mateixes entranyes de la terra per a sorprendre's davant un celler de vinificació i criança excavada en  la roca mare del massís .

Finalment, visitar Ca Ràfols dels Caus implica també catar els seus històrics i prestigiosos vins , per a constatar les raons per les quals es considera a aquest celler una referència de qualitat per a la viticultura.

Contacte
Telèfon
938970013
Mòbil
627964509
Adreça

Can Ràfols dels Caus s/n
08793 Barcelona
Espanya

Municipi
Avinyonet del Penedès
PENEDÈS EVENTS

Aquest establiment disposa d’espais o serveis per a reunions i esdeveniments entre vinyes

MÉS INFORMACIÓ

+ info

Activitats
Activitat gastronòmica
Activitats a les vinyes
Rutes
Taller de tast
Visita al celler
Wine bar
Al celler elaborem producte de
DO Catalunya
DO Penedès
El celler també té…
Botiga
Celler
Reserva prèvia
Característiques
Agricultura biodinàmica​
Celler entre vinyes
Lloc on deixar bicicletes amb seguretat
Museu
Parking
Producció ecològica
Servei de càtering
Vi
Vi escumós
Wi-fi
Wine Bar
Idiomes d'atenció
Anglès
Català
Espanyol
Francès
Accessibilitat
Cadira de rodes - accessibilitat total
Dies d'obertura per a visites
Dilluns·matí
Dilluns·tarda
Dimarts·matí
Dimarts·tarda
Dimecres·matí
Dimecres·tarda
Dijous·matí
Dijous·tarda
Divendres·matí
Divendres·tarda
Dissabte·matí
Diumenge·matí
Festius·matí
Horari

Centre de Visites: de dilluns a diumenge de 09:30 a 17:00 hores. Caps de setmana i festius de 10:00 a 15:00 hores. Es recomanable reserva prèvia per gaudir de les visites i tasts comentats.

Botiga: de dilluns a diumenge de 09:30 a 17:00 hores. Caps de setmana de 09:30 a 15:00 hores. Per una millor atenció contacteu amb nosaltres.

La Bodegueta de Can Ràfols (wine bar) : De dilluns a divendres de 09:30 hores a 17:00 hores. Es recomana reserva prèvia. Caps de setmana i festius  sempre amb reserva prèvia.

   

Imatges

Activitats

Can Ràfols dels Caus
8 i 22 de setembre
Can Ràfols dels Caus
Dilluns a diumenge

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Ara és temps de…

Experiències per a tots