Visita els nostres cellers de Sant Sadurní d'Anoia i descobreix l'art de l'elaboració del cava, la nostra gastronomia i la cultura mediterrània
Una situació privilegiada. Un entorn excepcional. Una cuidada elaboració. Un rigorós respecte pel medi ambient i un equip humà entusiasmat amb el seu
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
Us convidem a visitar un microceller elaborador de cava ubicat al bell mig del poble de Sant Sadurní d'Anoia.
Benvinguts a Casa Nostra Després de dos segles d'història, Juvé & Camps obre les seves portes per a mostrar on neixen i com s'elaboren alguns dels
Visita la cava més petita i personal de Sant Sadurní d'Anoia: 2 hores que canviaran la vostra percepció sobre el món del cava. Us apassionarà.
Bodegues Ca n'Estella és un celler familiar fundat el 1800, on tradició i innovació es donen la ma.
MontRubí és un celler familiar fundat a l’any 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecològic
Celler familiar dedicat a l'elaboració de vins i caves bons. Disposem de bodega antigua (restaurant) i la bodega nova, dedicada visites y tastos.
Visita de les caves, observació de Maqueta de trens H0 en funcionament i tast de caves
Actualment som la 1ª Cooperativa vinícola de 1r grau de Catalunya i comptem amb més de 700 socis/es actius que cuiden al voltant de 2.000 Ha
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
A la zona de Font-Rubí, al cor del Penedès, es troba situada des del 1570 la MASIA GRABUACH.
La Vinya és el nostre patrimoni particular. El nostre patrimoni més preuat, vint-i-dues hectàrees de vinya, algunes amb ceps de més de 70 anys; vinyes velles plantades amb vas
VISITA A LES CAVES Visita i descobreix els orígens de Caves Blancher. Diferents opcions de visita ón s'explica el procés d'elaboració dels nostres
Experiència inoblidable en un petit celler al cor del Penedès.
Suriol es un celler ecològic i biodinàmic del Penedès centrat en practiques i vins tradicionals i de collita pròpia que comercialitzem per tot el món.
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
La família de viticultors Recaredo ha seduït els amants de la gastronomia i a especialistes en vins amb els seus vins escumosos de qualitat CORPINNAT.
Entrar al món PERE VENTURA és apostar de forma segura per unes caves i un servei marcats per la qualitat i la diferència. La tradició impregna la zona
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots