La Ruta del Vi del Penedès, a la teva mida

La Ruta del Vi del Penedès és el club d’empreses del territori que ofereixen experiències turístiques dins de l’àmbit Penedès: cellers, allotjaments, restaurants, museus, botigues especialitzades i serveis turístics.

Amb pràcticament 200 establiments, tots ells certificats per la Ruta amb requeriments de qualitat turística, compta amb quasi 70 cellers visitables i més de 40 allotjaments per gaudir d’una escapada entre vinyes.

Què pots fer a la Ruta del Vi del Penedès? Sigui primavera, estiu, tardor i hivern, sempre hi haurà una activitat que encaixi amb el que estàs buscant entre les més de 100 experiències que s’ofereixen.

>> Totes les activitats i experiències al Penedès

Busca i reserva un allotjament per la colla d’amics, la família o per l’escapada en parella, tria la teva visita i tast en un celler o opta per una visita a un dels llocs d’interès històric i cultural. Escull el que més t'agradi i encaixant totes les peces podràs viure la Ruta del Vi del Penedès a la teva mida.

 

No et pots perdre...

Apunta't a la moda dels Wine Bars dels cellers! Fes una copa de vi i l'aperitiu els migdies d'hivern, o gaudeix de les postes de sol i de sopar a la fresca els estius. Només cal que busquis la companyia...el Penedès ja hi posa les vistes.

>> Tots els Wine Bars de la Ruta del Vi del Penedès

Reserva d'activitats i experiències

Què més vols fer al Penedès?

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots