Els espais més singulars per celebrar el Nadal amb l'empresa

Foto:  Mirador de les caves

Foto: Cellers Carol Vallès
Si esteu organitzant un dinar o sopar d'empresa de cara a les festes de Nadal i busqueu idees, espais i plans per fer una celebració molt especial, aquí trobareu tot el necessari.

Al Penedès hi ha un ampli ventall d’opcions per organitzar una reunió o activitat d’empresa o un esdeveniment privat. Ubicat en un entorn rural i entre un magnífic paisatge de vinyes, els espais singulars entre vinyes son el nostre punt fort, tots adaptats per a organitzar qualsevol tipus d'esdeveniment de petit i mitjà format on sempre us atendran de forma personalitzada i flexible, per tal de fer a mida el vostre esdeveniment.

Sales amb finestrals a les vinyes i llum natural, espais ancestrals entre botes de vi, jardins privats, pèrgoles amb vistes a Montserrat i masies amb murs de pedra que us portaran a temps antics. La capacitat d’aquests espais pot anar de les 10 persones, per a trobades de petit format, fins a més de 200, per a grans convencions, sopars de gala i celebracions, sempre amb una gran capacitat d’adaptar-se a les necessitats.

Foto: MontRubí

A més de les sales i espais en cellers, trobareu també d’auditoris, sales en restaurants i hotels i edificis amb un important patrimoni cultural. En tots els casos, al darrera hi ha la professionalitat de les persones que des de fa anys treballen no només l’enoturisme, sinó els serveis i atenció que requereix el turisme MICE (meetings, incentives, congresses, events).

Al nostre apartat web Penedès Events hi tenim tots els espais i serveis de la Ruta del Vi destinats a reunions d'empresa, esdeveniments, incentius i celebracions particulars al cor del Penedès. La proximitat a Barcelona i Tarragona, a tan sols 40 minuts, és un gran avantatge, i les connexions per carretera son excel·lents. Formem part del Barcelona Convention Bureau, que ofereix les possibilitats del Penedès i voltants dins del catàleg de la ciutat a associacions i corporatius nacionals i internacionals.

 

>> Cerca espais per sopars d'empresa a Penedès Events
Restaurants · Menús de Nadal per empreses

Descobrir

Llocs d'interès

El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots