Codorníu és sinònim de la història d’una família de viticultors que es remunta al segle XVI. És l’empresa familiar més antiga d’Espanya i una de les més antigues del món. L’edifici modernista de Puig i Cadafalch és des de 1976 Monument Històric Artístic.
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
Una situació privilegiada. Un entorn excepcional. Una cuidada elaboració. Un rigorós respecte pel medi ambient i un equip humà entusiasmat amb el seu
Us convidem a visitar un microceller elaborador de cava ubicat al bell mig del poble de Sant Sadurní d'Anoia.
Visita de les caves, observació de Maqueta de trens H0 en funcionament i tast de caves
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
La família de viticultors Recaredo ha seduït els amants de la gastronomia i a especialistes en vins amb els seus vins escumosos de qualitat CORPINNAT.
VISITA A LES CAVES Visita i descobreix els orígens de Caves Blancher. Diferents opcions de visita ón s'explica el procés d'elaboració dels nostres
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
MontRubí és un celler familiar fundat a l’any 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecològic
Benvinguts a Casa Nostra Després de dos segles d'història, Juvé & Camps obre les seves portes per a mostrar on neixen i com s'elaboren alguns dels
A la zona de Font-Rubí, al cor del Penedès, es troba situada des del 1570 la MASIA GRABUACH.
Experiència inoblidable en un petit celler al cor del Penedès.
Celler familiar dedicat a l'elaboració de vins i caves bons. Disposem de bodega antigua (restaurant) i la bodega nova, dedicada visites y tastos.
Parató, una empresa familiar amb esperit jove i dinàmic, treballa dia a dia per satisfer als seus clients i oferir productes de màxima qualitat.
Suriol es un celler ecològic i biodinàmic del Penedès centrat en practiques i vins tradicionals i de collita pròpia que comercialitzem per tot el món.
Actualment som la 1ª Cooperativa vinícola de 1r grau de Catalunya i comptem amb més de 700 socis/es actius que cuiden al voltant de 2.000 Ha
Gaudeix d’una visita inoblidable a les nostres bodegues. Una visita personalitzada amb tota la informació que necessites per a saber-ho tot del món del cava. Una proposta ideal per a compartir un dia relaxat amb els teus.
Entrar al món PERE VENTURA és apostar de forma segura per unes caves i un servei marcats per la qualitat i la diferència. La tradició impregna la zona
La Vinya és el nostre patrimoni particular. El nostre patrimoni més preuat, vint-i-dues hectàrees de vinya, algunes amb ceps de més de 70 anys; vinyes velles plantades amb vas
Visita la cava més petita i personal de Sant Sadurní d'Anoia: 2 hores que canviaran la vostra percepció sobre el món del cava. Us apassionarà.
Visita els nostres cellers de Sant Sadurní d'Anoia i descobreix l'art de l'elaboració del cava, la nostra gastronomia i la cultura mediterrània

Descobrir

Llocs d'interès

El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots