És una bodega al cor del Penedès, on la seva història explica l’apassionant vida del seu fundador. Producció limitada de Vins: Certificació de Vins de Finca.
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
La família de viticultors Recaredo ha seduït els amants de la gastronomia i a especialistes en vins amb els seus vins escumosos de qualitat CORPINNAT.
Visita'ns De dilluns a dissabte obrim les nostres portes als que vulguin visitar-nos i conèixer de primera mà no només la realitat d'una finca
Visita els nostres cellers de Sant Sadurní d'Anoia i descobreix l'art de l'elaboració del cava, la nostra gastronomia i la cultura mediterrània
Una situació privilegiada. Un entorn excepcional. Una cuidada elaboració. Un rigorós respecte pel medi ambient i un equip humà entusiasmat amb el seu
El nostre celler és part d'una tradició vitivinícola mil·lenària ja que les nostres vinyes es conreen des del 1.126.
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
Entrar al món PERE VENTURA és apostar de forma segura per unes caves i un servei marcats per la qualitat i la diferència. La tradició impregna la zona
Codorníu és sinònim de la història d’una família de viticultors que es remunta al segle XVI. És l’empresa familiar més antiga d’Espanya i una de les més antigues del món. L’edifici modernista de Puig i Cadafalch és des de 1976 Monument Històric Artístic.
En ple cor de la Denominació d'Origen Penedès, en aquesta terra sense altres límits que la brisa marina, el sol mediterrani i les seves muntanyes, el cultiu de la vinya té un significatiu protagonisme.

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots