Som 100% viticultors. Únicament elaborem el què personalment hem cultivat a la vinya. Projectem el vi des de la terra estant i només ens sentim elaboradors quan comencem la verema. A la vinya tenim una manera de treballar cuidadosa, sensible, empàtica i tranquil·la.
Visita'ns De dilluns a dissabte obrim les nostres portes als que vulguin visitar-nos i conèixer de primera mà no només la realitat d'una finca
La història dels nostres vins i caves és el resultat de més de cent anys transmetent de pares a fills la passió pel conreu de la vinya. Des de 1904
El celler, rodejat de vinyes, és un emplaçament únic per viure una experiència completa que fusiona vi i gastronomia. Visites exclusives, tastos i maridatges
Un celler familiar, on l'alta qualitat i el bon servei, són els principis a seguir i formen part de la nostra identitat.
Celler de gestió familiar amb 300 anys d’història. Produïm espumosos i vins certificats orgànics i vegans, gràcies a l’agricultura biodinàmica.
QUI SOM Ferré i Catasús, situat a la Masia Gustems és un reflex de tradició i modernitat, tant l’entorn com el seu contingut. La Masia recupera l
4 generacions... Al llarg de quatre generacions, la nostra família ha treballat en cos i ànima a la Finca Sabaté i Coca, convertint aquest celler
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
A AT Roca elaborem vins que neixen amb la vocació de ser el reflex del paisatge que els envolta. En aquesta recerca de nous paradigmes, apostem per
Albet i Noya, pioners en vinyes i vins de cultiu ecològic des de 1978. Ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, Subirats. La creativitat, la innovació, la curiositat i el respecte cap a la natura han estat, i seguiran sent, la nostra raó de ser.
La tradició vitivinícola de la nostra finca comença al segle XVII, a la casa pairal Can Figueres, al municipi de Subirats. Les ampolles de cava Olivé
Entrar al món PERE VENTURA és apostar de forma segura per unes caves i un servei marcats per la qualitat i la diferència. La tradició impregna la zona
És una bodega al cor del Penedès, on la seva història explica l’apassionant vida del seu fundador. Producció limitada de Vins: Certificació de Vins de Finca.
Actualment som la 1ª Cooperativa vinícola de 1r grau de Catalunya i comptem amb més de 700 socis/es actius que cuiden al voltant de 2.000 Ha
Podreu gaudir d’una passejada per les vinyes, descobrireu el magnífic celler excavat a la roca del Garraf i us sorprendreu amb els nostres vins.
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
En ple cor de la Denominació d'Origen Penedès, en aquesta terra sense altres límits que la brisa marina, el sol mediterrani i les seves muntanyes, el cultiu de la vinya té un significatiu protagonisme.
Som el celler familiar de la masia Can Descregut, elaboradors de vins tranquils i escumosos de qualitat amparats sota la marca colectiva Corpinnat.
Suriol es un celler ecològic i biodinàmic del Penedès centrat en practiques i vins tradicionals i de collita pròpia que comercialitzem per tot el món.
La Vinya és el nostre patrimoni particular. El nostre patrimoni més preuat, vint-i-dues hectàrees de vinya, algunes amb ceps de més de 70 anys; vinyes velles plantades amb vas
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
Viticultors i elaboradors de vins i caves ecològics. Som un celler familiar amb un passat vitivinícola que es remunta al segle XVI.
Celler familiar de producció ecològica del Baix Penedès, elaboradors de vins i caves de qualitat des de 1914.
Llopart, un dels cellers amb més història i amb una ubicació privilegiada al Penedès.
Oferim una visita guiada primerament per l'exterior de la casa i el celler on expliquem la història de la família i els seus orígens a més a més de
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
El nostre celler neix arrel de la nostra pasió per la natura a la vall de el Montmell. Allá es troben les nostres vinyes i les nostres instalacions.
Som un celler familiar amb una història vitícola que es remunta a 1790, amb vinyes plantades dins el Parc Natural del Foix i on les enòlogues son 2 dones cunyades enamorades del món del vi.
Viticultorsdes de 1355. Elaboradors de vins de terrer des de 1993. Mas Comtal dóna nom a una finca dedicada al cultiu de la vinya des de temps
MontRubí és un celler familiar fundat a l’any 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecològic
La família de viticultors Recaredo ha seduït els amants de la gastronomia i a especialistes en vins amb els seus vins escumosos de qualitat CORPINNAT.
Celler ecològic, sostenible i accesible. El celler està situat a la finca Molí Coloma, un antic moli paperer.

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots