Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
MontRubí és un celler familiar fundat a l’any 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecològic
Viticultors i elaboradors de vins i caves ecològics. Som un celler familiar amb un passat vitivinícola que es remunta al segle XVI.
Podreu gaudir d’una passejada per les vinyes, descobrireu el magnífic celler excavat a la roca del Garraf i us sorprendreu amb els nostres vins.
Un celler familiar, on l'alta qualitat i el bon servei, són els principis a seguir i formen part de la nostra identitat.
La família Giró Ribot, de tradició ancestral productora de vins, caves i begudes espirituoses, ofereix uns productes elegants, de qualitats úniques.
És una bodega al cor del Penedès, on la seva història explica l’apassionant vida del seu fundador. Producció limitada de Vins: Certificació de Vins de Finca.
Visita'ns De dilluns a dissabte obrim les nostres portes als que vulguin visitar-nos i conèixer de primera mà no només la realitat d'una finca
El nostre celler neix arrel de la nostra pasió per la natura a la vall de el Montmell. Allá es troben les nostres vinyes i les nostres instalacions.
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
Viticultorsdes de 1355. Elaboradors de vins de terrer des de 1993. Mas Comtal dóna nom a una finca dedicada al cultiu de la vinya des de temps
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
Som un celler familiar amb una història vitícola que es remunta a 1790, amb vinyes plantades dins el Parc Natural del Foix i on les enòlogues son 2 dones cunyades enamorades del món del vi.
Albet i Noya, pioners en vinyes i vins de cultiu ecològic des de 1978. Ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, Subirats. La creativitat, la innovació, la curiositat i el respecte cap a la natura han estat, i seguiran sent, la nostra raó de ser.
A AT Roca elaborem vins que neixen amb la vocació de ser el reflex del paisatge que els envolta. En aquesta recerca de nous paradigmes, apostem per
La Bodega Torre del Veguer catalogada com a monument històric-artístic per la Generalitat de Catalunya, proposa al visitant conèixer la finca des del s.XIV fins l' actualitat. I pels amants de la pintura, també disposem d’una petita exposició de Dalí, amic íntim de la família.
Oferim una visita guiada primerament per l'exterior de la casa i el celler on expliquem la història de la família i els seus orígens a més a més de
Celler de gestió familiar amb 300 anys d’història. Produïm espumosos i vins certificats orgànics i vegans, gràcies a l’agricultura biodinàmica.

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots