Llopart, un dels cellers amb més història i amb una ubicació privilegiada al Penedès.
Som un celler familiar que elaborem caves i vins ecològics i de qualitat procedents de raïms de la nostra finca.
Albet i Noya, pioners en vinyes i vins de cultiu ecològic des de 1978. Ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, Subirats. La creativitat, la innovació, la curiositat i el respecte cap a la natura han estat, i seguiran sent, la nostra raó de ser.
Petit celler familiar del Penedès, fundat el 1927. Només elaborem Cava de Guarda Superior, Reserva i Gran Reserva, amb criances de 18 mesos fins a 17
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
Oferim una visita guiada primerament per l'exterior de la casa i el celler on expliquem la història de la família i els seus orígens a més a més de
Som un celler familiar amb una història vitícola que es remunta a 1790, amb vinyes plantades dins el Parc Natural del Foix i on les enòlogues son 2 dones cunyades enamorades del món del vi.
La tradició vitivinícola de la nostra finca comença al segle XVII, a la casa pairal Can Figueres, al municipi de Subirats. Les ampolles de cava Olivé
Visita'ns De dilluns a dissabte obrim les nostres portes als que vulguin visitar-nos i conèixer de primera mà no només la realitat d'una finca
Codorníu és sinònim de la història d’una família de viticultors que es remunta al segle XVI. És l’empresa familiar més antiga d’Espanya i una de les més antigues del món. L’edifici modernista de Puig i Cadafalch és des de 1976 Monument Històric Artístic.
El nostre celler és part d'una tradició vitivinícola mil·lenària ja que les nostres vinyes es conreen des del 1.126.
La família Giró Ribot, de tradició ancestral productora de vins, caves i begudes espirituoses, ofereix uns productes elegants, de qualitats úniques.
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
MontRubí és un celler familiar fundat a l’any 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecològic
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
Un celler familiar, on l'alta qualitat i el bon servei, són els principis a seguir i formen part de la nostra identitat.

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots