Albet i Noya, pioners en vinyes i vins de cultiu ecològic des de 1978. Ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, Subirats. La creativitat, la innovació, la curiositat i el respecte cap a la natura han estat, i seguiran sent, la nostra raó de ser.
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
Codorníu és sinònim de la història d’una família de viticultors que es remunta al segle XVI. És l’empresa familiar més antiga d’Espanya i una de les més antigues del món. L’edifici modernista de Puig i Cadafalch és des de 1976 Monument Històric Artístic.
Actualment som la 1ª Cooperativa vinícola de 1r grau de Catalunya i comptem amb més de 700 socis/es actius que cuiden al voltant de 2.000 Ha
VISITA A LES CAVES Visita i descobreix els orígens de Caves Blancher. Diferents opcions de visita ón s'explica el procés d'elaboració dels nostres
Llopart, un dels cellers amb més història i amb una ubicació privilegiada al Penedès.
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
Visita els nostres cellers de Sant Sadurní d'Anoia i descobreix l'art de l'elaboració del cava, la nostra gastronomia i la cultura mediterrània
La família de viticultors Recaredo ha seduït els amants de la gastronomia i a especialistes en vins amb els seus vins escumosos de qualitat CORPINNAT.
La tradició vitivinícola de la nostra finca comença al segle XVII, a la casa pairal Can Figueres, al municipi de Subirats. Les ampolles de cava Olivé
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
4 generacions... Al llarg de quatre generacions, la nostra família ha treballat en cos i ànima a la Finca Sabaté i Coca, convertint aquest celler
Entrar al món PERE VENTURA és apostar de forma segura per unes caves i un servei marcats per la qualitat i la diferència. La tradició impregna la zona
Celler ecològic, sostenible i accesible. El celler està situat a la finca Molí Coloma, un antic moli paperer.
Celler de gestió familiar amb 300 anys d’història. Produïm espumosos i vins certificats orgànics i vegans, gràcies a l’agricultura biodinàmica.

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots