Suriol es un celler ecològic i biodinàmic del Penedès centrat en practiques i vins tradicionals i de collita pròpia que comercialitzem per tot el món.
A la zona de Font-Rubí, al cor del Penedès, es troba situada des del 1570 la MASIA GRABUACH.
Celler familiar de producció ecològica del Baix Penedès, elaboradors de vins i caves de qualitat des de 1914.
Unes vinyes amb molta història, ja que entre elles es troben els vestigis del que en el seu dia va ser la Via Augusta,
Visitar el celler de Cava Rovellats és conèixer de prop la història d´una terra, d´una família i d´una manera personal de fer grans caves de llargues criances.
Experiència inoblidable en un petit celler al cor del Penedès.
La Vinya és el nostre patrimoni particular. El nostre patrimoni més preuat, vint-i-dues hectàrees de vinya, algunes amb ceps de més de 70 anys; vinyes velles plantades amb vas
MontRubí és un celler familiar fundat a l’any 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecològic
Un celler familiar, on l'alta qualitat i el bon servei, són els principis a seguir i formen part de la nostra identitat.

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots