Restaurant obert l'any 1995, Som especialistes amb carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús a partir
Cuina mediterrània, tradicional i creativa, acompanyada d’una amplia carta de vins. El nostre objectiu és la satisfacció dels nostres clients.
Vam inaugurar el 4 d'abril de 2012 amb ganes d'ampliar l'oferta gastronòmica existent a Vilafranca, a Platets podrà degustar una amplia gamma de tapes

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Sant Cugat Sesgarrigues
Un cop al mes
Les Cabanyes
11 de maig
Vilafranca del Penedès
3 i 10 de març, 7 i 14 d'abril, 5 , 12 de maig i 2 de juny

Ara és temps de…

Experiències per a tots