Platets per picar
Disposem d’una àmplia varietat de platets a la nostra carta i, a més, cada dia preparem diversos plats del dia segons els ingredients de temporada.
Entre els nostres clàssics, trobaràs el XATÓ de Vilafranca, carpaccios com el de PICANYA de vaca madurada amb chutney de pebrot vermell, o una proposta que et sorprendrà: CARPACCIO de PERA amb stracciatella de formatge blau, tomàquet sec i nous caramel·litzades. També podràs tastar les delicioses piruletes de GAMBES arrebossades amb kikos i tikka masala.
A la nostra carta trobaràs una gran varietat de platets per gaudir d’una experiència gastronòmica única, des de tapes creatives fins a plats més elaborats.
Tapes i platets amb personalitat
Si t’agrada començar amb tapes, et proposem algunes opcions més elaborades com els ceps i butifarra negra a la crema amb guanciale ibèric, o l’steak tàrtar tallat a mà i condimentat a l’estil anglès.
Arrossos per compartir
Els nostres arrossos són ideals per compartir. Cada temporada els renovem, trobaràs propostes especials com:
- Arròs de vaca madurada amb carxofa confitada
- Arròs de popets i secret ibèric
Plats a la brasa
Els sabors de la brasa són una de les nostres especialitats. No et perdis el nostre:
- Pop a la brasa amb cremós de patata i tximitxurri
- Magret d’ànec a la llosa amb melmelada de préssec d’Ordal i menta
Productes de temporada
Com que ens adaptem sempre al que ofereix el mercat, també preparem plats especials de carn i peix segons disponibilitat. Pregunta al nostre personal per les recomanacions del dia!
Postres artesanes
Acaba amb un toc dolç gràcies als nostres postres artesans, com la nostra inigualable torrija amb gelat de llet merengada o el pastís de formatge casolà amb coulis de fruits vermells. I si vols descobrir més, tenim una selecció de postres que et sorprendran!
Contacte
Avinguda de Barcelona, 41
08720 Barcelona
Espanya