Cuina catalana al cava amb productes de proximitat com ànec mut del Penedès, xai de pastures de Sant Sadurní i Subirats, Xocolates Simón Coll, Suquet
El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès.
Restaurant situat al poble més alt del Penedès. Vingui i gaudeixi de la cuina tradicional mediterrània i els peixos i mariscs més frescos.
Restaurant especialitzat en cuina penedesenca, xató, ànec mut del Penedès rostut amb prunes i pinyons, suquet d'ànex amb llagostins i rovellons, civet
Espai gastronòmic complert a la zona més cèntrica de la vila amb terrassa a la rambla.
Al cor del Penedès, a Sant Sadurní d’Anoia envoltat de caves i més caves, trobareu el Restaurant IL PICAROLO, situats privilegiadament al mateix centre de la vila i just a la vora de l’aparcament municipal gratuït. Ens encanta l’ambient de festa i som gent de tracte proper, poder compartir amb vosaltres les vostres trobades a casa nostra, és tot un orgull perque sou la nostra prioritat.
Restaurant situat al centre de Vilafranca amb excel.lents comunicacions. Destaca per la seva cuina mediterrania on prima el valor del producte de proximitat
Cuina mediterrània, tradicional i creativa, acompanyada d’una amplia carta de vins. El nostre objectiu és la satisfacció dels nostres clients.
Restaurant ubicat en un celler modernista rehabilitat de principis del segle XX.
Hi predomina la cuina d’autor, de mercat i mediterrània. Els seduirem amb una extensa carta de vins i caves.
El Resaturant La Cava d'en Sergi dona servei desde 1999 a Sant Sadurni d'Anoia , Elabora una cuina de mercat ,que aprofita molt bé les temporades per
La auténtica cocina japonesa llega a nuestro territorio, platos confortables, equilibrados y saludables llenos de aromas, sabores y colores.我 慢
Som un restaurant situat al centre del poble, on oferim una cuina de mercat elaborada amb productes ecològics, de temporada i de proximitat. A la nit
Canals & Munné es una empresa petita y familiar dedicada a la elaboració de vins i caves de qualitat mitja-alta desde 1915 quan Josep Canals
CUINA Producte de temporada i de proximitat. Combinem la cuina tradicional dels avis, amb els matissos d'avantguarda gastronòmica que tenim avui dia
SOM UN RESTAURANT AL BELL MIG DE LES VINYES A ON POTENCIEM LA CUINA DE LA NOSTRE TERRA. JA BE AMB ELS PRODUCTES QUE NOSALTRES ENS CRIEM COM ES L
La nostra oferta a mida ens permet oferir un equilibri màgic entre la gastronomia i l'ambientació, per convertir un esdeveniment en un fet inoblidable
Restaurant obert l'any 1995, Som especialistes amb carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús a partir
L’Arrosseria és un restaurant especialitzat en arrossos situat a Cunit davant del mar.
Restaurant obert l'any 1975, Som especialistes en carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús entre
La nostra carta es basa en la nostra aposta pels productes de proximitat,. La cuina a la brasa, ideal per l’ambient rural on es troba el restaurant.
A Ticus restaurant ens agrada la idea de fer gran cuina en petit format. Aquesta filosofia ens porta al gaudi de una experiència enogastronòmica
Restaurant amb productes de la zona i cuinats de manera tradicional regats amb vins del Penedes. Buscant un equilibri i un plaer a l hora de menjar Restaurant tranquil!

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès
Basílica de Santa Maria
6, 13, 20 i 27 d'agost, 3, 10, 17 i 24 de setembre, 1, 8 i 15 d'octubre
CIM· Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges
Museu del Cau Ferrat
Oficina de Turisme de Sitges
28 i 29 de Juliol - 25 i 26 d'Agost

Ara és temps de…

Experiències per a tots