Restaurant situat al centre de Vilafranca amb excel.lents comunicacions. Destaca per la seva cuina mediterrania on prima el valor del producte de proximitat
Cuina mediterrània, tradicional i creativa, acompanyada d’una amplia carta de vins. El nostre objectiu és la satisfacció dels nostres clients.
Ens encanta l’ambient de festa i som gent de tracte proper, poder compartir amb vosaltres les vostres trobades a casa nostra, és tot un orgull perquè sou la nostra prioritat
Cuina catalana al cava amb productes de proximitat com ànec mut del Penedès, xai de pastures de Sant Sadurní i Subirats, Xocolates Simón Coll, Suquet
La nostra oferta a mida ens permet oferir un equilibri màgic entre la gastronomia i l'ambientació, per convertir un esdeveniment en un fet inoblidable
Som un restaurant al bell mig de les vinyes a on potenciem la cuina de la nostra terra. Ja bé amb els productes que nosaltres ens criem com és l
Canals & Munné es una empresa petita y familiar dedicada a la elaboració de vins i caves de qualitat mitja-alta des de 1915 quan Josep Canals
A Ticus restaurant ens agrada la idea de fer gran cuina en petit format. Aquesta filosofia ens porta al gaudi de una experiència enogastronòmica
El nostre restaurant i bar ubicat al lobby de l’hotel ofereix una vista panoràmica incomparable al mar mediterrani, Està preparat per oferir la millor
L’Arrosseria és un restaurant especialitzat en arrossos situat a Cunit davant del mar.
Som un restaurant situat al centre del poble, on oferim una cuina de mercat elaborada amb productes ecològics, de temporada i de proximitat. A la nit
Ven, huele, siente, come, disfruta y sonríe... Entra sin más porque ésta, es también tu casa.
Restaurant especialitzat en cuina penedesenca, xató, ànec mut del Penedès rostut amb prunes i pinyons, suquet d'ànex amb llagostins i rovellons, civet
Restaurant obert l'any 1975, Som especialistes en carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús entre
La auténtica cocina japonesa llega a nuestro territorio, platos confortables, equilibrados y saludables llenos de aromas, sabores y colores.我 慢
Vam inaugurar el 4 d'abril de 2012 amb ganes d'ampliar l'oferta gastronòmica existent a Vilafranca, a Platets podrà degustar una amplia gamma de tapes
La nostra carta es basa en la nostra aposta pels productes de proximitat,. La cuina a la brasa, ideal per l’ambient rural on es troba el restaurant.
Restaurant situat al poble més alt del Penedès. Vingui i gaudeixi de la cuina tradicional mediterrània i els peixos i mariscs més frescos.
El Resaturant La Cava d'en Sergi dona servei desde 1999 a Sant Sadurni d'Anoia , Elabora una cuina de mercat ,que aprofita molt bé les temporades per
Restaurant amb productes de la zona i cuinats de manera tradicional regats amb vins del Penedes. Buscant un equilibri i un plaer a l hora de menjar Restaurant tranquil!
El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès.
Restaurant on es torna als ORÍGENS, al producte, a l’artesania i a la cuina del xup-xup.
Restaurant obert l'any 1995, Som especialistes amb carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús a partir
Hi predomina la cuina d’autor, de mercat i mediterrània. Els seduirem amb una extensa carta de vins i caves.

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Vilafranca del Penedès
3 i 10 de març, 7 i 14 d'abril, 5 i 12 de maig
Museu Pau Casals
28 d'abril
DO Vinífera – Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya
Avinyonet del Penedès
11 i 12 de maig de 2024
Museu Pau Casals
1 de maig

Ara és temps de…

Experiències per a tots