A AT Roca elaborem vins que neixen amb la vocació de ser el reflex del paisatge que els envolta. En aquesta recerca de nous paradigmes, apostem per
És una bodega al cor del Penedès, on la seva història explica l’apassionant vida del seu fundador. Producció limitada de Vins: Certificació de Vins de Finca.
Podreu gaudir d’una passejada per les vinyes, descobrireu el magnífic celler excavat a la roca del Garraf i us sorprendreu amb els nostres vins.
Oferim una visita guiada primerament per l'exterior de la casa i el celler on expliquem la història de la família i els seus orígens a més a més de
El nostre celler neix arrel de la nostra pasió per la natura a la vall de el Montmell. Allá es troben les nostres vinyes i les nostres instalacions.
Albet i Noya, pioners en vinyes i vins de cultiu ecològic des de 1978. Ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, Subirats. La creativitat, la innovació, la curiositat i el respecte cap a la natura han estat, i seguiran sent, la nostra raó de ser.
La història dels nostres vins i caves és el resultat de més de cent anys transmetent de pares a fills la passió pel conreu de la vinya. Des de 1904
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
Som un celler familiar amb una història vitícola que es remunta a 1790, amb vinyes plantades dins el Parc Natural del Foix i on les enòlogues son 2 dones cunyades enamorades del món del vi.
Viticultors i elaboradors de vins i caves ecològics. Som un celler familiar amb un passat vitivinícola que es remunta al segle XVI.
Un celler familiar, on l'alta qualitat i el bon servei, són els principis a seguir i formen part de la nostra identitat.
MontRubí és un celler familiar fundat a l’any 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecològic
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
Viticultorsdes de 1355. Elaboradors de vins de terrer des de 1993. Mas Comtal dóna nom a una finca dedicada al cultiu de la vinya des de temps
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
Celler de gestió familiar amb 300 anys d’història. Produïm espumosos i vins certificats orgànics i vegans, gràcies a l’agricultura biodinàmica.
Visita'ns De dilluns a dissabte obrim les nostres portes als que vulguin visitar-nos i conèixer de primera mà no només la realitat d'una finca

Descobrir

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots