Viemocions

Servei turístic
Ruta del Vi del Penedès
Viemocions

Per què Viemocions

Perquè volem compartir amb vosaltres un viatge emocional, sensitiu, estimulant pel món del vi, les terres i les persones que el conreen, persones que hi estan arrelades, que n’han fet una manera de viure i que amb generositat ens ofereixen aquestes vivències i coneixements de primera mà.

Perquè el paradigma del turisme ha canviat i és necessari orientar-se a la demanda dels clients. Uns clients que ja no voleu “veure les coses”; ara voleu “viure les coses”, i cada cop més fer-ho com a locals, sentir-vos més viatgers i menys turistes.

Apostem per la creació de productes complexos, interessants i a mida, capaços de satisfer totes les necessitats del client. Oferint un descobriment a fons del territori, la personalitat, el paisatge, la tradició, la història, la cultura i la gent del nostre país.

Què fem i què proposem

Creiem en un model de turisme que no depreda i enriqueix tant a la societat d’acollida com als viatgers. Un turisme capaç de reinventar les destinacions, de potenciar-les amb els seus propis relats i fer que es converteixin en un motor cultural, econòmic i social.
Un enoturisme sostenible, de qualitat i amb valor afegit, dissenyat amb l’objectiu de conèixer el territori, experimentar maneres de viure i gaudir les experiències i els productes al seu lloc d’origen.

Torbem el viatge a la mida de cadascun, la història a explicar-vos i la gent que us emocionarà i que recordareu per molt de temps.

Contacte
Telèfon
934 877 626
Email
info@viemocions.com
Adreça

Diputació, 279 1r 7a Barcelona
08007 Barcelona
Espanya

+ info

Com a servei turístic soc...
Agència de viatge i organitzador local
Horari

De 9h a 18h

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Ara és temps de…

Experiències per a tots