Viemocions

Servei turístic
Ruta del Vi del Penedès
Viemocions

Per què Viemocions

Perquè volem compartir amb vosaltres un viatge emocional, sensitiu, estimulant pel món del vi, les terres i les persones que el conreen, persones que hi estan arrelades, que n’han fet una manera de viure i que amb generositat ens ofereixen aquestes vivències i coneixements de primera mà.

Perquè el paradigma del turisme ha canviat i és necessari orientar-se a la demanda dels clients. Uns clients que ja no voleu “veure les coses”; ara voleu “viure les coses”, i cada cop més fer-ho com a locals, sentir-vos més viatgers i menys turistes.

Apostem per la creació de productes complexos, interessants i a mida, capaços de satisfer totes les necessitats del client. Oferint un descobriment a fons del territori, la personalitat, el paisatge, la tradició, la història, la cultura i la gent del nostre país.

Què fem i què proposem

Creiem en un model de turisme que no depreda i enriqueix tant a la societat d’acollida com als viatgers. Un turisme capaç de reinventar les destinacions, de potenciar-les amb els seus propis relats i fer que es converteixin en un motor cultural, econòmic i social.
Un enoturisme sostenible, de qualitat i amb valor afegit, dissenyat amb l’objectiu de conèixer el territori, experimentar maneres de viure i gaudir les experiències i els productes al seu lloc d’origen.

Torbem el viatge a la mida de cadascun, la història a explicar-vos i la gent que us emocionarà i que recordareu per molt de temps.

Contacte
Telèfon
934 877 626
Email
info@viemocions.com
Adreça

Diputació, 279 1r 7a Barcelona
08007 Barcelona
Espanya

+ info

Com a servei turístic soc...
Agència de viatge i organitzador local
Horari

De 9h a 18h

Imatges

Activitats

Viemocions
Experiència disponible tot l’any.
Viemocions
Experiència disponible tot l’any.
Viemocions
Experiència disponible tot l’any.
Viemocions
Disponible tot l'any
Viemocions
Disponible tot l'any

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Sant Martí Sarroca
Sa Roca, Conjunt Monumental
8 i 9 d'octubre
Font-rubí
8 i 9 d'octubre
Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia
7, 8 i 9 d'octubre

Ara és temps de…

Experiències per a tots