Mallart Artesans Xarcuters

Servei turístic
Ruta del Vi del Penedès
Mallart Artesans Xarcuters

A Mallart Artesans Xarcuters elaborem artesanalment des de fa cent anys embotits de gran qualitat a La Llacuna, i l’empremta d’aquest territori d’altura està present en tots i cadascun dels nostres elaborats.
Avui, la cinquena generació d’elaboradors continuem treballant per oferir una gamma variada i selecta de diferents productes on la tradició i l’art de l’elaboració en siguin les principals característiques.

Botifarres, bulls, fuets, patés, arquebisbes... tots els nostres productes (cuits, curats i frescos) són elaborats amb ingredients naturals, fets a mà, un per un... perquè cada producte és únic, com una petita obra d’art gastronòmica. Els elaborem seguint les receptes locals com hem fet sempre, mantenint l’essència i sent fidels als nostres orígens perquè cada mossegada sigui una experiència al paladar.

Mallart Artesans Xarcuters reneix i pren un nou impuls de la mà de la Fundació Mas Albornà convertint-se així també en una iniciativa social que aporta valor i compromís als nostres productes. Iniciem una nova etapa però mantenint la mateixa essència dels nostres orígens i el sabor de la tradició.

Els valors que defineixen Mallart són l’eix vertebrador de la nostra essència

Territori: marca arrelada al Gran Penedès, amb tot el pes de la tradició dels embotits de La Llacuna (de gran renom). Tant l’obrador com l’assecador són en aquest municipi, un espai ideal per l’assecat tradicional que confereix als productes el sabor de l’elaboració tradicional.

Artesania: els productes s’elaboren un per un, a mà, en un procés artesanal que ha passat per cinc generacions, recuperant receptes i processos d’elaboració de la memòria local i sense perdre l’essència dels seus orígens.

Qualitat: partint d’una matèria prima de màxima qualitat, els productes Mallart s’elaboren a mà un per un, amb la màxima exigència en l’elaboració i assecatge i essent fidels a l’essència de la marca.

Tradició: més de cent anys elaborant embotits diuen molt de nosaltres. Cinc generacions d’una mateixa família elaborant amb mans i cor els millors productes seguint receptes centenàries que han esdevingut un patrimoni per als cinc sentits.

Podeu trobar els nostres productes a qualsevol de les nostres botigues: 

  • La Granada. Carrer de les Eres 30
  • Obrador. Carrer Vilademàger, 51. La Llacuna

Us convidem a gaudir d’un secret conegut durant molt de temps només a la comarca i a retrobar l’autenticitat i el bon gust de les coses ben fetes.

Contacte
Telèfon
93 892 10 50
Mòbil
661 873 358
Email
comunicacio@embotitsmallart.com
Adreça

Carrer de Vilademàger, 51.
08779 Barcelona
Espanya

+ info

Com a servei turístic soc...
Experiència gastronòmica
Horari

Mallart Artesans Xarcuters, actualment disposa d'una botiga a La Granada (obrim els diumenges), venta directa a l'obrador (divendres, dissabtes i diumenges) i recentment hem estrenat botiga on-line

Botiga La Granada

Carrer de les Eres, 30
T: 93 897 41 76

WhatsApp: 687 324 875
Dilluns a divendres, de 9h a 14:00h
i de 17:00h a 20:00h
Dissabtes de 9h a 14:30h
Diumenges de 10h a 14:00h

Obrador
Carrer de Vilademàger, 51. 
08779 La Llacuna

Divendres, dissabtes i diumenges de 9:00h a 14:00h. 

Botiga on-line

https://embotitsmallart.com/productes/

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Font-rubí
8 i 9 d'octubre
Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia
7, 8 i 9 d'octubre
Sant Martí Sarroca
Sa Roca, Conjunt Monumental
8 i 9 d'octubre

Ara és temps de…

Experiències per a tots