La auténtica cocina japonesa llega a nuestro territorio, platos confortables, equilibrados y saludables llenos de aromas, sabores y colores.我 慢
Vam inaugurar el 4 d'abril de 2012 amb ganes d'ampliar l'oferta gastronòmica existent a Vilafranca, a Platets podrà degustar una amplia gamma de tapes
El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès.
El nostre restaurant i bar ubicat al lobby de l’hotel ofereix una vista panoràmica incomparable al mar mediterrani, Està preparat per oferir la millor
Ens encanta l’ambient de festa i som gent de tracte proper, poder compartir amb vosaltres les vostres trobades a casa nostra, és tot un orgull perquè sou la nostra prioritat
Som un restaurant al bell mig de les vinyes a on potenciem la cuina de la nostra terra. Ja bé amb els productes que nosaltres ens criem com és l
Canals & Munné es una empresa petita y familiar dedicada a la elaboració de vins i caves de qualitat mitja-alta des de 1915 quan Josep Canals
A Ticus restaurant ens agrada la idea de fer gran cuina en petit format. Aquesta filosofia ens porta al gaudi de una experiència enogastronòmica
Restaurant obert l'any 1995, Som especialistes amb carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús a partir
Restaurant situat al poble més alt del Penedès. Vingui i gaudeixi de la cuina tradicional mediterrània i els peixos i mariscs més frescos.
Restaurant obert l'any 1975, Som especialistes en carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús entre
Cuina catalana al cava amb productes de proximitat com ànec mut del Penedès, xai de pastures de Sant Sadurní i Subirats, Xocolates Simón Coll, Suquet
Restaurant amb productes de la zona i cuinats de manera tradicional regats amb vins del Penedes. Buscant un equilibri i un plaer a l hora de menjar Restaurant tranquil!
Restaurant situat al centre de Vilafranca amb excel.lents comunicacions. Destaca per la seva cuina mediterrania on prima el valor del producte de proximitat
Ven, huele, siente, come, disfruta y sonríe... Entra sin más porque ésta, es también tu casa.
L’Arrosseria és un restaurant especialitzat en arrossos situat a Cunit davant del mar.
CUINA Producte de temporada i de proximitat. Combinem la cuina tradicional dels avis, amb els matissos d'avantguarda gastronòmica que tenim avui dia
Hi predomina la cuina d’autor, de mercat i mediterrània. Els seduirem amb una extensa carta de vins i caves.
La nostra oferta a mida ens permet oferir un equilibri màgic entre la gastronomia i l'ambientació, per convertir un esdeveniment en un fet inoblidable
El Resaturant La Cava d'en Sergi dona servei desde 1999 a Sant Sadurni d'Anoia , Elabora una cuina de mercat ,que aprofita molt bé les temporades per
La nostra carta es basa en la nostra aposta pels productes de proximitat,. La cuina a la brasa, ideal per l’ambient rural on es troba el restaurant.
Restaurant especialitzat en cuina penedesenca, xató, ànec mut del Penedès rostut amb prunes i pinyons, suquet d'ànex amb llagostins i rovellons, civet
Emplaçat al bell mig del centre històric de Vilafranca del Penedès, El Cigró d'Or s'ubica al pis superior del Mercat de la Carn de la capital de l'Alt
Restaurant on es torna als ORÍGENS, al producte, a l’artesania i a la cuina del xup-xup.

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots