La nostra carta es basa en la nostra aposta pels productes de proximitat,. La cuina a la brasa, ideal per l’ambient rural on es troba el restaurant.
Restaurant amb productes de la zona i cuinats de manera tradicional regats amb vins del Penedes. Buscant un equilibri i un plaer a l hora de menjar Restaurant tranquil!
Restaurant obert l'any 1995, Som especialistes amb carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús a partir
Ven, huele, siente, come, disfruta y sonríe... Entra sin más porque ésta, es también tu casa.
El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès.
Hi predomina la cuina d’autor, de mercat i mediterrània. Els seduirem amb una extensa carta de vins i caves.
Restaurant especialitzat en cuina penedesenca, xató, ànec mut del Penedès rostut amb prunes i pinyons, suquet d'ànex amb llagostins i rovellons, civet
Restaurant situat al poble més alt del Penedès. Vingui i gaudeixi de la cuina tradicional mediterrània i els peixos i mariscs més frescos.

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

DO Vinífera – Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya
Avinyonet del Penedès
11 i 12 de maig de 2024
Museu Pau Casals
1 de maig
Sant Llorenç d'Hortons
27 d'abril
Les Cabanyes
11 de maig

Ara és temps de…

Experiències per a tots