Penedès Turisme • Obert per tornar-te a rebre

Les primeres propostes turístiques destacades son els wine bars i terrasses als cellers i l’oferta d’allotjament.

Amb l’entrada a la Fase 1 de tota la DO Penedès, els establiments de la Ruta del Vi obren de nou per rebre amb il·lusió els primers visitants i reactivar el turisme. Per aquest motiu, Penedes Turisme dóna a conèixer l’oferta disponible actual al seu web, amb la pàgina especial Ruta del Vi del Penedès · Oberts per tornar-te a rebre!”, on es poden consultar els allotjaments, restaurants, botigues, cellers, els espais culturals que ja estan oberts o que ho faran properament.

Les primeres propostes turístiques destacades son l’àmplia oferta d’allotjaments i els wine bars i terrasses a cellers. Per aquells que estan pensant en la primera escapada després del confinament, la Ruta del Vi compta amb gran varietat d'allotjaments, la majoria en un entorn natural, que a més poden oferir serveis complementaris com organitzar la visita a un celler, una ruta en bici o fins i tot que et vinguin a fer un tast “a domicili”. Per a més informació, només cal visitar la pàgina especial de Penedès Turisme “Molt més que un allotjament”.

Per aprofitar les ganes d’aire lliure i del moment de retrobar-se amb la família i amics, els cellers ofereixen, com en anys anteriors, les seves terrasses i wine bars envoltats de vinyes, amb la possibilitat de degustar vi a copes i fer l’aperitiu. Les diferents propostes i horaris es poden consultar al web Wine Bars i terrasses entre vinyes.

Enguany, i més que mai, es volen potenciar aquests espais com una forma diferent de fer enoturisme, de conèixer la història i els productes del cellers i d’estar en un entorn privilegiat, lluny de massificacions, amb total tranquil·litat i seguretat.

En aquest sentit, recursos turístics, municipis i establiments turístics del Penedès estan a punt per oferir experiències turístiques de proximitat, adaptades i personalitzades a la situació actual i al corrent de les recomanacions que arriben des de les administracions competents, obrint segons zona sanitària i segons normativa vigent, complint amb les mesures de prevenció de contagi que s’indiquin.

 Per aquelles persones que volen visitar el territori, Penedès Turisme ha publicat una sèrie de  “FAQs - mesures covid” per respondre a qüestions relacionades amb la seguretat, mobilitat i propostes turístiques.

 

Per a més informació contactar amb:

Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès a nuria@penedesturisme.cat o al 938170160

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Del 15 de juny al 31 de juliol de 2022
Vilafranca del Penedès
De l'1 al 3 de juliol

Ara és temps de…

Experiències per a tots