FAQ's mesures COVID19

Què pots fer al Penedès?

El Penedès és una bona opció per la teva propera escapada. És una regió que sempre queda a prop de casa, és extensa, va de mar a muntanya, formada per petits nuclis rurals amb poca densitat de població, on les vinyes i boscos ens fan de grans jardins.

Els serveis pels visitants, molts ubicats entre vinyes, s'han adaptat per a oferir experiències enoturístiques a mida, a l'aire lliure i adaptades per a tu. A més, tens infinitat de camins per fer a peu o en bicicleta, on connectar amb la natura i que pas a pas et descobriran els secrets d'aquesta destinació.

Tant si vols viatjar al teu aire, com trobar experiències a mida, el Penedès pot ser un bon lloc pel retrobament.

T'agradaria reservar un allotjament, una activitat entre vinyes?

Al Penedès, ja pots reservar!!! Tenim un ampli ventall de propostes turístiques per la teva propera escapada. Les trobaràs en l’apartat booking del nostre web o en les nostres propostes temàtiques com la de la Ruta del Vi o els allotjaments a un pas de casa teva.

Trobaràs  tota la informació i les seves polítiques de cancel·lació adaptades a la situació del moment!

Per a quantes persones són les activitats que s'organitzen?

Cada servei especifica el nombre de persones establertes en cada activitat, d'acord amb les recomanacions que fa l'administració competent. L'enoturisme i les activitats que s'ofereixen aquí al Penedès s'adapten molt bé a grups reduïts o fins i tot a tours privats.

Com pots saber les recomanacions de cada servei?

Els establiments coneixen les mesures de seguretat publicades pel Ministerio de Industria, comercio y turismo. En el següent enllaç  trobaràs aquestes guies de recomanacions oficials, podràs veure per cada tipologia de servei per quin protocol es regeix. Els establiments t’atendran personalment per donar-te tota la informació o detalls que siguin del teu interès.

I tu, què pots fer?

Nosaltres prenem totes les mesures possibles i et demanem que tu també ho facis, la responsabilitat depèn de tots! Pren les mesures que calgui com a visitant i les recomanacions específiques de cada lloc a on estàs.

Si et trobes malament truca al 061
Segueix les recomanacions del departament de Salut

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?