Ruta del Vi del Penedès · Oberts per tornar-te a rebre!

Bones notícies!

Establiments de la Ruta del Vi comencen a obrir les portes de nou! Estaran disponibles aplicant les mesures necessàries per garantir la seguretat de tots. Moltes ganes de tornar a rebre-us al Penedès!❤⁣

Consulta els allotjaments, restaurants, les botigues i els cellers, els espais culturals que ja han obert, esperant la teva visita!

Wine Bars i terrasses entre vinyes

Els cellers et proposen una forma de gaudir del bon temps, l'aire lliure, de la posta de sol, el paisatge de les vinyes i una copa de vi. Què més pots demanar? Aquí tens les terrasses i wine bars on poder parar a fer una copeta i l'aperitiu i comprar els seus productes.

Bici, tast & go

 Hi ha moltes formes de visitar i descobrir el Penedès al teu aire. La nostra destinació es viu de forma tranquil·la, sense aglomeracions, en grups petits i amb propostes pensades especialment per a les primeres escapades per a tu i els teus, després de tant de temps esperant-les. Fes un cop d'ull a les experiències Tast & go, per fer justament això...tastar els productes del Penedès i viure una experiència al teu aire!

Molt més que un allotjament

l Penedès sempre ha estat a prop de casa teva i pot ser el lloc per retrobar-te amb la família, amb la natura, amb la llibertat i amb els grans plaers de la vida: el bon menjar i el bon vi!  T'ajudem a buscar allotjament: al voltant de vinyes, cases rurals per a tota la família, allotjament en un celler, al costat del riu per fer tranquiles passejades... Fes un cop d'ull a totes les opcions!

T'ho portem a casa

Podem seguir gaudint dels petits plaers des de casa, com una bona copa de vi o productes de proximitat de primera. Els següents establiments de la Ruta del Vi del Penedès t'ho posen fàcil per encarrega-los online, de forma còmoda i segura i deixar que t'ho portin a casa. Dóna recolzament al comerç del territori i que no falti el Penedès a taula!

FAQs mesures COVID19

Recursos turístics, municipis i establiments turístics del Penedès estem preparats per rebre’t! Tenim moltes ganes de què puguis gaudir de nou de les experiències a l’aire lliure, de la Ruta del Vi, dels productes de proximitat i t’ho posem fàcil! Perquè estem a punt! Estem segurs!

Estem atents a totes les indicacions i recomanacions que ens arriben des de les administracions competents, som camaleònics i ens adaptem a les situacions en tot moment, i tot per vetllar per la teva seguretat i per la nostra. Les activitats turístiques al Penedès es reprendran segons la zona sanitària i segons la normativa vigent, complint amb els protocols de seguretat que s'indiquin.

Si vols visitar el Penedès, consulta les FAQs mesures · COVID19

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?