La Ruta del Vi del Penedès celebrarà la Festa de la Verema el 4 de setembre

Una jornada festiva on s'ofereixen pícnics als cellers

Avui 12 de juliol, s’ha presentat la Festa de la Verema al Penedès · Pícnics als cellers. D’aquesta manera, i per segon any consecutiu, els cellers de la Ruta del Vi del Penedès volen donar la benvinguda a l'època més esperada de l'any amb una jornada diferent i especial: la Festa de la Verema.

El proper dissabte 4 de setembre, els cellers de la Ruta del Vi brinden l'oportunitat de fer-hi un pícnic a l'aire lliure. Cada celler té una proposta especial per aquest dia, amb opcions d’aperitius, brunchs i dinars, sempre acompanyats dels vins de cada establiment.

Al celler Giró del Gorner s’hi han aplegat alguns dels cellers que participen d’aquesta proposta turística per fer una foto de grup i presentar aquest reclam per famílies, amics i parelles que volen veure i viure de ben aprop les vinyes en el seu màxim esplendor i els cellers en el moment de feina més intensa.

El Consorci de promoció turística del Penedès, que gestiona la Ruta del Vi, ha recollit totes les propostes del dia 4 de setembre sota el títol Festa de la Verema al Penedès · Pícnics als cellers. La convocatòria ha estat tot un èxit, amb un total de 15 cellers que s’han adherit a la festa: Giró del Gorner, que ha mostrat avui com es viuen els picnics al seu celler, Vins El Cep, Freixenet, Albet i Noya, Cellers Carol Vallès, Can Marlès, Jean Leon, Sumarroca, Can Suriol, Eudald Massana Noya, Batllori, Família Torres, Giró Ribot, Vilarnau i Rovellats.

Tots els pícnics de verema es poden consultar a la pàgina web: https://www.penedesturisme.cat/ca/experiencies-de-verema-al-penedes

Aquesta és una iniciativa que va sorgir l’any passat, just amb la reobertura de molts establiments després d’una primavera de confinament, i amb la voluntat de fer una campanya de promoció turística vistosa i singular, donar a conèixer tota l’oferta d’activitats de tota mena i animar al públic de proximitat a visitar el Penedès durant la verema.

La Festa de la Verema només és l’inici d’un mes de setembre ple d’activitats turístiques, on les propostes de verema son les protagonistes: collir i tastar el raïm ja madur, probar el primer most flor, fer verema en família… un mes tradicionalment bo pel turisme al Penedès, on els visitants busquen viure en primera persona de les vinyes, del bon temps i dels treballs d’elaboració dels vins dins del celler. Una gran forma d'estirar l'estiu, de passar-ho bé i de celebrar amb familiars i amics que al Penedès ha arribat l'època més bonica de l'any.

 

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots