El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès.
Hi predomina la cuina d’autor, de mercat i mediterrània. Els seduirem amb una extensa carta de vins i caves.
Restaurant especialitzat en cuina penedesenca, xató, ànec mut del Penedès rostut amb prunes i pinyons, suquet d'ànex amb llagostins i rovellons, civet
La nostra carta es basa en la nostra aposta pels productes de proximitat,. La cuina a la brasa, ideal per l’ambient rural on es troba el restaurant.

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots