La nostra oferta a mida ens permet oferir un equilibri màgic entre la gastronomia i l'ambientació, per convertir un esdeveniment en un fet inoblidable
La nostra carta es basa en la nostra aposta pels productes de proximitat,. La cuina a la brasa, ideal per l’ambient rural on es troba el restaurant.
Ens encanta l’ambient de festa i som gent de tracte proper, poder compartir amb vosaltres les vostres trobades a casa nostra, és tot un orgull perquè sou la nostra prioritat
Restaurant situat al centre de Vilafranca amb excel.lents comunicacions. Destaca per la seva cuina mediterrania on prima el valor del producte de proximitat
Cuina catalana al cava amb productes de proximitat com ànec mut del Penedès, xai de pastures de Sant Sadurní i Subirats, Xocolates Simón Coll, Suquet
Emplaçat al bell mig del centre històric de Vilafranca del Penedès, El Cigró d'Or s'ubica al pis superior del Mercat de la Carn de la capital de l'Alt
El nostre restaurant i bar ubicat al lobby de l’hotel ofereix una vista panoràmica incomparable al mar mediterrani, Està preparat per oferir la millor
Som un restaurant situat al centre del poble, on oferim una cuina de mercat elaborada amb productes ecològics, de temporada i de proximitat. A la nit
Restaurant situat al poble més alt del Penedès. Vingui i gaudeixi de la cuina tradicional mediterrània i els peixos i mariscs més frescos.
El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès.
Vam inaugurar el 4 d'abril de 2012 amb ganes d'ampliar l'oferta gastronòmica existent a Vilafranca, a Platets podrà degustar una amplia gamma de tapes
El Resaturant La Cava d'en Sergi dona servei desde 1999 a Sant Sadurni d'Anoia , Elabora una cuina de mercat ,que aprofita molt bé les temporades per
CUINA Producte de temporada i de proximitat. Combinem la cuina tradicional dels avis, amb els matissos d'avantguarda gastronòmica que tenim avui dia
Hi predomina la cuina d’autor, de mercat i mediterrània. Els seduirem amb una extensa carta de vins i caves.
Som un restaurant al bell mig de les vinyes a on potenciem la cuina de la nostra terra. Ja bé amb els productes que nosaltres ens criem com és l
Restaurant obert l'any 1975, Som especialistes en carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús entre

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots