Emplaçat al bell mig del centre històric de Vilafranca del Penedès, El Cigró d'Or s'ubica al pis superior del Mercat de la Carn de la capital de l'Alt
Restaurant situat al poble més alt del Penedès. Vingui i gaudeixi de la cuina tradicional mediterrània i els peixos i mariscs més frescos.
El nostre restaurant i bar ubicat al lobby de l’hotel ofereix una vista panoràmica incomparable al mar mediterrani, Està preparat per oferir la millor
Som un restaurant al bell mig de les vinyes a on potenciem la cuina de la nostra terra. Ja bé amb els productes que nosaltres ens criem com és l
Hi predomina la cuina d’autor, de mercat i mediterrània. Els seduirem amb una extensa carta de vins i caves.
El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès.
Restaurant obert l'any 1975, Som especialistes en carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús entre
Ven, huele, siente, come, disfruta y sonríe... Entra sin más porque ésta, es también tu casa.
Ens encanta l’ambient de festa i som gent de tracte proper, poder compartir amb vosaltres les vostres trobades a casa nostra, és tot un orgull perquè sou la nostra prioritat
La nostra carta es basa en la nostra aposta pels productes de proximitat,. La cuina a la brasa, ideal per l’ambient rural on es troba el restaurant.
La auténtica cocina japonesa llega a nuestro territorio, platos confortables, equilibrados y saludables llenos de aromas, sabores y colores.我 慢
L’Arrosseria és un restaurant especialitzat en arrossos situat a Cunit davant del mar.
Restaurant amb productes de la zona i cuinats de manera tradicional regats amb vins del Penedes. Buscant un equilibri i un plaer a l hora de menjar Restaurant tranquil!
Restaurant especialitzat en cuina penedesenca, xató, ànec mut del Penedès rostut amb prunes i pinyons, suquet d'ànex amb llagostins i rovellons, civet
Cuina catalana al cava amb productes de proximitat com ànec mut del Penedès, xai de pastures de Sant Sadurní i Subirats, Xocolates Simón Coll, Suquet
Restaurant obert l'any 1995, Som especialistes amb carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús a partir

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots