La Carretera del Vi

La Carretera del Vi és una proposta enoturística amb un alt valor històric i cultural, que permet als amants del vi descobrir l’antic traçat que unia les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf.

La Carretera del Vi és la primera Wine Road de tot l’estat, una iniciativa privada i conjunta dels 13 cellers del traçat, amb el suport dels 7 municipis, que s’uneixen per impulsar aquesta innovadora proposta i recuperar la històrica via comercial que ja utilitzaven els romans per fer arribar els vins del Penedès a tot el món.

Com les més famoses i conegudes Wine Roads del panorama mundial, La Carretera del Vi presenta una oferta conjunta a nivell enoturístic, integrada principalment per aquests 13 cellers de mides i estils diferents i altres punts d’interès turístic, entre els que trobem des de vestigis dels íbers fins a components del modernisme, passant per castells i arquitectura popular i tradicional del territori, tot això completat amb una àmplia proposta cultural i una variada gastronomia.

EL PASSAPORT - APP PREMIUM

Per a gaudir plenament de totes les possibilitats que ofereix La Carretera del Vi, existeix un passaport físic. Amb ell, els enoturistes reben un tractament preferent durant les visites als diferents cellers de la wine road (tast de vins de gamma alta, descomptes en activitats especials…). A més a més, amb la visita a 6 cellers, reben com a obsequi una caixa de 6 ampolles (1 per a cada celler visitat). Si acaben recorrent el traçat (els 6 restants), reben una altra caixa de 6 ampolles. Cada celler validarà el passaport amb el seu propi segell. 

El passaport físic es pot adquirir en qualsevol dels cellers integrants a La Carretera del Vi per 3€. Com a opció, existeix també una aplicació mòbil premium (2,99€), en versió Android i IOS, amb la que s’obtenen els mateixos avantatges que amb el passaport físic. En aquest cas, la validació es fa a través de la lectura d’un codi QR que es troba a cada celler. Tant el passaport físic com l’app premium són vàlids per a dues persones.

                                                                                                         Resultat d'imatges de la carretera del vi

Accedeix al web 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?