Castell de Subirats

El Castell de Subirats, datat l’any 917, es troba en un enclavament estratègic de la comarca de l'Alt Penedès. La  construcció està estretament lligada al conflicte territorial entre cristians i musulmans, on la seva funcionalitat va ser de control, defensa i reconquesta de terres penedesenques.

El Conjunt està format pel dit castell fronterer, el qual compta amb una imponent torre mestra de 19 metres d’alçada i l'església romànica de Sant Pere del Castell, on es venera la imatge de la Mare de Déu de la Font Santa. A més a més, actualment en el recinte hi podem trobar un petit museu en el qual s'exposen diverses peces documentals de gran valor històric relacionades amb les recerques i investigacions dutes a terme en l'indret. 

Conjunt, replet d’autenticitat i d'històries amagades a l'interior de la seva fortificació, situat en un enclavament de gran bellesa exterior i punt de vista panoràmic privilegiat del Penedès i de les muntanyes de Montserrat que demana ser explorat.

Tarifes:

  • Autoguiada: 1 euro
  • Visita guiada: 3 euros
  • Visita guiada reduïda: 2 euros

Serveis:

  • Aparcament gratuït
  • WC
Camí del Castell s/n
Codi postal: 
08739
Municipi: 
Subirats
Telèfon: 
+34 938 993 499
Reserva prèvia: 
No
Capacitat màxima: 
50
Idiomes: AnglèsEspanyol
Horari: 

Per visitar el Castell de Subirats cal concertar dia i hora a l’Oficina de Turisme de Subirats amb 48 hores d’antelació.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?