Parc del Garraf

Natura i paisatge
Parc del Garraf

El Parc del Garraf, repartit entre els termes municipals de les comarques de l'Alt Penedès i el Garraf, és un espai natural de grans dimensions gestionat per l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.

La roca calcària de l'indret ha creat un paisatge exòtic, ric en formes càrstiques –avencs, dolines i rasclers– i amb una vegetació pròpia, l'espècie més coneguda de la qual és el margalló. Les barraques de vinya i els murs de pedra seca es dissimulen al mig de la pedra blanca i envolten antigues masies i algunes de les petites poblacions que es troben a l'interior soliu del parc.

Itineraris senyalitzats

Us oferim itineraris senyalitzats del Parc del Garraf. Cada itinerari es pot fer a peu i compta amb el seu propi track amb informació de les característiques i elements d'interès que trobareu en el territori. Alguns dels itineraris estan adaptats per a persones amb discapacitats de mobilitat o visuals.

Hi ha dues maneres per consultar fer els itineraris senyalitzats: un espai a la plataforma goolTracking i un espai propi a Wikiloc.

Itinerari sensorial de Can Grau

Itinerari de recorregut circular els destinataris principals del qual són persones amb discapacitats visuals. El projecte pretén adaptar-se a una oferta universal que inclou des d'infants no lectors (que poden recórrer l'itinerari sols i contribuir així al seu desenvolupament sensorial) a adults lectors que mitjançant un joc de sensacions poden gaudir de diferents experiències sensorials durant el seu recorregut.

+info a Wikiloc

 

 

Contacte
Telèfon
+34 977 670 169
Email
p.garraf@diba.cat
Adreça

Ctra. de Rat Penat a Plana Novella, km 3,5
08870 Barcelona
Espanya

Municipi
Olivella

Característiques / Serveis

Idiomes d'atenció
Espanyol

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Sant Llorenç d'Hortons
27 d'abril
Museu Pau Casals
1 de maig
Vilobí del Penedès
Diumenge 13 d'abril

Ara és temps de…

Experiències per a tots