Claustre de Sant Francesc

Lloc d'interès
Claustre de Sant Francesc

El claustre de Sant Francesc forma part del convent de Sant Francesc, un edifici ubicat al bell mig de Vilafranca del Penedès catalogat a l'Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

En origen formava part de l'antic convent dels franciscans del Carrer Sant Pere, un edifici gòtic de finals de segle XIII de gran valor arquitectònic, artístic i històric que esdevingué panteó de nobles il·lustres de la població. Malgrat això, el claustre que podem contemplar actualment és una construcció d'estil renaixentista, edificada a partir del segon terç del segle XVI, que manté una relació irregular amb el claustre emplaçat anteriorment.

Apropa't al claustre de Sant Francesc, contempla l'única part de l'església visitable i imagina el que un dia va ser un gran convent d'època medieval.

Serveis:

  • Recinte adaptat a persones amb mobilitat reduïda
  • Lloguer d'espais
Contacte
Telèfon
93 818 12 54
Email
turisme@vilafranca.org
Adreça

C/ Sant Pere, 3
08720
Espanya

Municipi
Vilafranca del Penedès

+ info

Categorització
Monestirs, castells i vestigis
Reserva prèvia
No
Horari

Horari d'estiu (de maig a setembre): De dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 h. Horari d'hivern (d'octubre a abril): De dilluns a divendres de 17.00 a 19.00 h. Els caps de setmana de tot l'any: De 11.00 a 14.00 h.

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Vilafranca del Penedès
17 i 18 desembre
Avinyonet del Penedès
17, 25 i 26 de desembre 2023 - 1, 7 i 14 de gener 2024

Ara és temps de…

Experiències per a tots