Oficina Comarcal de Turisme de Santes Creus

Oficina de turisme
Oficina Comarcal de Turisme de Santes Creus

En aquesta oficina es poden fer reserves i obtenir informació sobre diferents indrets d'interès de la comarca de l'Alt Camp i de la Ruta del Cister.

L'Oficina Comarcal de Turisme de Santes Creus està situada a l'entrada del Reial Monestir de Santes Creus, al municipi d'Aiguamúrcia. L'equipament va obrir l'octubre de l'any 1999 i, d'aleshores ençà, ha realitzat les seves tasques gràcies a la col·laboració de l'ajuntament d'Aiguamúrcia i el Consell Comarcal de l'Alt Camp.

Aquesta oficina suposa un primer contacte per als visitants del monestir de Santes Creus, que és un dels principals punts d'interès de la Ruta del Cister, que també engloba les comarques de la Conca de Barberà i l'Urgell. Des d'aquest centre es pot obtenir informació i fer reserves sobre visites a diferents punts de l'Alt Camp i d'aquest itinerari que recorre els principals monestirs de la zona.

Contacte
Telèfon
977 608 560
Email
consell@altcamp.cat
Adreça

Pl. Jaume el Just s/n
43815 Tarragona
Espanya

Municipi

+ info

Horari
  • Horari d'estiu: De dimarts a divendres de 9.30 a 13.00 hores; dissabte de 10.30 a 14.00 hores i de 15.30 a 19.00 hores, i diumenge i festius de 10.30 a 14.00 hores.
  • Horari d'hivern: Dissabte de 10.30 a 14.00 hores i de 15.30 a 19.00 hores; diumenge i festius de 10.30 a 14.00 hores.

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots